BIST 9.704
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.421,44
HABER /  GÜNCEL

Berkin Elvan diye tepinenler nerede?

Kaza kurşunuyla hayatını kaybeden Berkin Elvan için ülkeyi kan gölüne çevirenlerin, bu uğurda savcının katledilmesini bile hoşgörüyle karşılayanların kılı kıpırdamıyor. Süleyman Özışık yazdı

Abone ol

PKK'nın yerleştirdiği bombanın infilak etmesi sonucu ekmek almaya giden 12 yaşındaki Fırat Simpil'in paramparça olmuş cesedi yolun ortasında yatıyor.

Kaza kurşunuyla hayatını kaybeden Berkin Elvan için ülkeyi kan gölüne çevirenlerin, bu uğurda savcının katledilmesini bile hoşgörüyle karşılayanların kılı kıpırdamıyor.

Fırat Simsil elinde sapan, cebinde bilye, kafasında poşu ve molotofluyla ekmek almaya gittiği sırada polisin kaza kurşunuyla vurulsa şu an anıra anıra sokaklara çıkacak ve yeni bir ayaklanma için tepineceklerdi. Ama onu katleden PKK olunca haberi, "Diyarbakır'da bomba patladı: 1 ölü" diye vermekle yetindiler. Hatta, "PKK'nın bombası erken patladı" diye altyazı geçerek hayıflandılar. PKK'yı karalamamak adına erken patlayan bombayı suçlayacak kadar kepazeleştiler.

Polisler katledilirken onların gündemi Sümeyye Erdoğan'ın namusuna dil uzatmak. Tabut tabut asker cenazeleri gelirken onların derdi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi...

Bir iktidar hırsına girmedikleri kılık kalmadı!

Çapulcu oldular, paralelci oldular, DHKP-C'ci oldular, MİT düşmanı, devlet ve millet düşmanı, asker ve polis düşmanı oldular. Cemaatçisi CHP'li, milliyetçisi çatıcı, medyası ve sosyetesi HDP'li ve hadi PKK'lı oldu. 

Ermeni olduklarını açıkladılar, Charlie Hebdo'cu olduklarını açıkladılar, Esed'ci, Sisi'ci, Netenyahu'cu olduklarını açıkladılar. Sadece kahpe olduklarını açıklamamışlardı.

Onu da 13 yaşındaki Fırat Simpil'in katledilişine sessiz kalarak ilan ettiler!


Yazının devamını okumak için tıklayın