BIST 9.802
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,37
HABER /  GÜNCEL

Berkin Elvan acısını öğretmenine anlatmış

Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, 'Oğlumu en iyi öğretmeni anlatır' demişti. Teknoloji öğretmeni Berkin'in aşk acısını anlattı.

Abone ol

Berkin'i gülümseyerek, zaman zaman da gözyaşları arasında anlatan Cem İdikut, "Bir süre önce gelip birini sevdiğini söyledi." dedi.

Gezi Parkı gösterileri sırasında ekmek almaya gittiği sırada başından biber gazı fişeğiyle vurulan Berkin Elvan, 269 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Türkiye'yi yasa boğan ölümle ilgili İstanbul'un birçok noktasında protesto gösterileri düzenlendi.

BABASI "EN İYİ ÖĞRETMENİ ANLATIR" DEMİŞTİ

Berkin'i toprağa veren baba Sami Elvan, "Berkin'i en iyi teknoloji tasarım öğretmeni anlatır" demişti. Habertürk'ten Ümran Avcı'ya konuşan Teknoloji Tasarım Öğretmeni Cem İdikut "Çok zekiydi. Bana her şeyini anlatırdı. Bir süre önce gelip birini sevdiğini söyledi" dedi.

İşte İdikut'un Berkin için söyledikleri;

Koca yürekli bir çocuktu. Her şeyini paylaşırdı. Çok zekiydi. Bana her şeyini anlatırdı. Hatta babası ve dayısından sonra paraya ihtiyacı olduğu zaman isteyebildiği tek kişiydim. Bir süre önce gelip birini sevdiğini söyledi.

"BERKİN'DEN SONRA ŞİLA DA GİTTİ"

Berkin parkta sahipsiz bir köpeğe bakıyordu. Adını 'Şila' koymuştu. Şila bir tek Berkin'i dinliyordu. Uzaktan seslendiğinde bile koşa koşa Berkin'in yanına giderdi. Başka da kim çağırsa umursamazdı Şila. Berkin'den sonra Şila da gitti.

27378.jpg
BAŞBAKAN'DAN BERKİN ELVAN AÇIKLAMASI

Başbakan Erdoğan, Gezi olaylarında yaralandıktan sonra yaşamını yitiren Berkin Elvan için ilk kez konuştu... (Tıkla Oku)

BERKİN ELVAN'IN BABASINDAN BAŞBAKAN ERDOĞAN'A ZEHİR GİBİ SÖZLER