BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.428,04
MAGAZİN

Berkay sahneye çıkabilecek mi? Doktorundan Söylemezsem Olmaz'a flaş açıklamalar

Futbolcu Arda Turan ile yaşadığı kavga sonucu burnu kırılan Berkay'ın sahnelere ne zaman döneceği merak konusuyken ünlü popçunun doktoru bugün Beyaz TV2deki Söylemezsem Olmaz'a bağlanarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'la bir mekanda yaşadığı kavga sonucu burnu kırılan Berkay'ın sahnelere ne zaman döneceği merak edilirken, ünlü popçunun doktoru Erdem Güven'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Güven, Berkay'ın ortalama 1 ay sonra sahne alabileceğini belirtti.  Ameliyatın başarılı geçtiğini vurgulayan Güven, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Yapmak istediklerimizi yaptık. Burunda kırılmış olan parçaları yerine oturttuk ve ileride bir problem çıkmaması adına gerekli tüm girişimleri yaptık. 

BURNUNDA NE KADAR KIRIK VAR? Doktor Erdem Güven, Berkay'ın burnunda 17 kırık olduğu yönündeki haberlere de açıklık getirdi. 

'Bizim için önemli olan küçük kemik parçalarının oluşmuş olmasıdır.' diyen Güven, Burnun içini açıp kırıkları sayma imkanımız olmadığı için bir sayı söylemeyi doğru bulmuyoruz ve bu nedenle çok parçalı kırık diyoruz.' ifadelerini kullandı.

BERKAY SAHNEYE ÇIKABİLECEK Mİ? Erdem Güven Berkay'ın ne zaman sahne alabileceği sorusuna ise şöyle yanıt verdi; 

"Şu anda burnun almış olduğu şekli koruması için içeriden ve dışarıdan çeşitli destekler yapıldı. Bu desteklerin çıkması yaklaşık on gün sürecek. Ardından tekrar değerlendirme yapacağız. Sahne farklı bir şey. Orada bir insanın performans gösterebilmesi, yüksek seslere çıkabilmesi ciddi bir efor gerektiriyor. Bu efor burun kanamasına neden olabilir. Bu nedenle tam iyileşme görmeden, burnun içini kamerayla girip incelemeden sahneye çıkmasına sıcak bakmıyoruz. Ortalama olarak benim düşüncem 1 ay sahneye çıkamayacak. Sonuç itibariyle burnun tam iyileşmeden sahneye çıkılması daha problemli sonuçlara neden olabilir. 

Sitene Ekle