BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,90
ALTIN 2.439,22

Berkay Hardal Kimdir?

İstanbullu Gelin dizisinde Murat karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Berkay Hardal kimdir aslen nereli kaç yaşında? Berkay Hardal'ın sevgilisi var mı instagram fotoğraflarında neler var? Berkay Harda ile ilgili tüm detaylar internethaber'de. Berkay Hardal 1996 yılında İstanbul'da doğdu. Futbolcu olmak isteyen fakat daha sonra üniversitede ekonomi bölümü okuyan Berkay Hardal, hem performansıyla hem de yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. İstanbullu Gelin'de Murat karakterini canlandıran Berkay Hardal'ın bu dizi ilk deneyimi....

İstanbullu Gelin dizisinde Murat karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Berkay Hardal kimdir aslen nereli kaç yaşında? Berkay Hardal'ın sevgilisi var mı instagram fotoğraflarında neler var? Berkay Harda ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Berkay Hardal 1996 yılında İstanbul'da doğdu. Futbolcu olmak isteyen fakat daha sonra üniversitede ekonomi bölümü okuyan Berkay Hardal, hem performansıyla hem de yakışıklılığıyla dikkat çekiyor.

İstanbullu Gelin'de Murat karakterini canlandıran Berkay Hardal'ın bu dizi ilk deneyimi. Başarılı bir performans süren Berkay Hardal dizide Bade karakterini canlandıran Hira Koyuncuoğlu ile birlikte. 

İnstagram'da 100 bine yakın takipçisi olan Berkay Hardal'ı görünen o ki daha birçok dizide izleyeceğiz. Şimdiden kariyerinde hızlı bir yükseliş yakalayan Berkay Hardal İstanbullu.