BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.512,01

Berkay bombaladı: Arda Turan gününü görecek

Berkay bombaladı: Arda Turan gününü görecek

Arda Turan ile Berkay'ın bir mekanda kavga etmesi ve ünlü şarkıcının burnunun kırılmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve soruşturma başlattı. Arda Turan, emniyette ifade verdi. Berkay ise Arda Turan hakkında zehir zemberek sözler sarf etti.

Berkay bombaladı: Arda Turan gününü görecek

Arda Turan ile Berkay'ın bir mekanda kavga etmesi ve ünlü şarkıcının burnunun kırılmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve soruşturma başlattı. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in iddiaları ve gerekli hukuksal işlemlerin başlatıldığını açıklamasının ardından önce Aslıhan Doğan Turan "Oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim" dedi sonra Arda Turan emniyette verdiği ifadede "İnanmıyorsan vur” diye konuştu. Yaşanan olaylarla ilgili son açıklama Berkay'dan geldi.

Berkay bombaladı: Arda Turan gününü görecek

''ARDA GÜNÜNÜ GÖRECEK'': Futbolcu Arda Turan'ın, eğlence mekanında burnunu kırdığı iddia edilen Berkay'dan bir açıklama geldi. Berkay, Kenan Erçetingöz'e yaptığı açıklamada 'Bana bir şey olmaz' diyen Arda Turan gününü görecek. Arda'ya seninle helalleşirim ama şartım var dedim. Şartım kamuoyundan özür dileyeceksin ve sonra seninle baş başa 20 dakika bir odada kalalım, ondan sonra her şeyi silerim' dedim. Bu konunun peşini bırakmayacağım. Araya girenlerin hepsine selamlarımı gönderiyorum. Bazılarının mafyatik hareketlerle bana bir şey olmaz havalarını da kimseye yedirmem." ifadelerini kullandı.

Berkay bombaladı: Arda Turan gününü görecek

EMNİYETTE İFADE VERDİ: Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin ile kavgasının ardından gittiği hastanede ateş açılmasıyla ilgili emniyette ifade verdi. Arda Turan, eğlence mekanında burnunu kırdığı Berkay'ın tedavi için gittiği Ulus'taki hastaneye saat 05.30 sıralarında gitti. İkilinin Check-up servisi önünde tekrar tartıştıkları bu sırada Arda Turan'ın silahının ateş aldığı iddia edildi. Konuyla ilgili Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Turan ifade vermek üzere Asayiş Büro Amirliği'ne geldi. Arda Turan burada yaklaşık 3 saat ifade verdikten sonra açıklama yapmadan emniyetten ayrıldı.

Berkay bombaladı: Arda Turan gününü görecek

ARDA TURAN'IN POLİS İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'le kavgasının ardından savcılığın talimatıyla polise ifade verdi. Yaklaşık 3 saat ifade veren Arda Turan, taciz suçlamalarını reddederken hastanede ateş edilmesi olayına ilişkin ise, beline koyarken tabancanın ateş aldığını söyledi.