BIST 9.709
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.491,05
HABER /  MAGAZİN

Bergüzar Korel'i küplere bindiren twit

Ünlü sanatçı Bergüzar Korel bir takipçisinden gelen 'Gezi' içerikli mesajla deliye döndü. Korel, twitter.com üzerinden sıkı bir kavgaya girdi.

Abone ol

İNTERNET HABER - Sirkeci'deki arabalı vapur kazasında yaşamını yitiren 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz için ünlü sanatçı Bergüzar Korel olmadık bir tepki alınca çileden çıktı.

Bir takipçisinin olayı 'Gezi'ye bağlamasına sinirlenen ünlü sanatçı, sosyal medyadaki hesabı üzerinden sert bir kavgaya girdi.

Takipçisine hayli sinirlenen Korel, "Sen mi öğreteceksin bana edebi' diyerek fırça attı. İşte Korel'i çileden çıkartan o tweet ve ikili arasındaki yazışmalar;

BU TWİT ÇILDIRTTI

*Sizin insanlığınız Gezicilerden biri öldüğü zaman depreşiyor.Şehitlerden öldüğü zaman Katilleşiyorsunuz. EDEB YAHU

Bu sözler üzerine Bergüzar Korel açtı ağzını yumdu gözünü. Bu kişiye ağır sözlerle yanıt veren Korel şunları yazdı;

screen-shot-2014-03-17-at-11.07.15-am.png

KOREL : SAKİN TAVRIMI KORUYAMIYORUM

Takipçisi olan kavgasında hayli sinirlenen Bergüzar Korel, 'sakin tavrımı koruyamıyorum' diyerek dava edeceğini söyledi. Korel şunları yazdı;

*RT'lesigim sahis o kadar cahil ki 5 yasinda bogularak can veren ece su icin yazdiklarimdan sonra bana bunu yollamis.. Okuduğunu anlamadiğin gibi ne kadar EDEP'siz olduğun o kelimeyi bile doğru yazamamandan belli..Tez vakitte kalbindeki karalıktan kurtul..!

*Arkadaşlar son 2 gundur olan üzüntümüz,acımız cok büyük.Şu zamana kadar olan sakin tavrimi koruyamiyorum..

*Bana "Rolünün etkisinde kalmışsın abla","siyasete girme" "adam ol sus" diye msj atan tüm mahluklari insan olmaya çağırıyorum. Ve bu acımı diğer siyasi sorunlar veya GEZİ ile bagdastiran tüm twitleri rt'leyip spam'leyip hesaplarinizin kapattirilmasina sebep olacagim!

KOREL'İN ECE SU HASSASİYETİNİN SEBEBİ

Sirkeci'den arabalı vapuruna binen otomobilin denize düşmesi sonucu meydana gelen korkunç kazada 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz ölmüştü. Küçük Ece Su'nun annesi Ebru Güleren de yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Anne Güleren bir dizi de makyöj olarak çalıştığı ve Bergüzar Korel ile Halit Ergenç ile arkadaş oldukları ortaya çıkmıştı.