BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77
HABER /  GÜNCEL

Bergüzar Korel'i çılgına çeviren Dağlıca mesajı

Bergüzar Korel çıldırdı. Dağlıca saldırısı sonrası sosyal medya hesabına düşen bir mesaja ünlü oyuncunun yanıtı ağır oldu.

Abone ol

Oyuncu Bergüzar Korel, Dağlıca saldırısı sonrası bir takipçisinden aldığı mesajla adeta çıldırdı.

Takipçisi, Gezi Parkı eylemlerine eşi Halit Ergenç'le birlikte destek veren Bergüzar Korel'i şehit haberleri sonrası sessiz kalmakla suçladı. 

Mesajında eleştirinin dozunu kaçıran takipçi "Kocanla ağaçlar kesiliyor diye en önden yürüyordunuz. Şimdi fidanlarımız askerlerimiz gidiyor, sesiniz çıkmıyor. Sen de yetiştiriyorsun bir tane Allah büyüktür" diye yazdı.

berguzar-korel.jpg

Takipçisinin o sözlerini Instagram sayfasından paylaşan ünlü oyuncunun yanıtı ağır oldu. İşte Korel'in takipçisine 'ahiret' hatırlatması yaptığı o yanıtının detayları:

"ÇOCUĞUN ÖLSÜN DİYE MESAJLAR ATTINIZ"

"Yıllardır her türlü saldırılarınıza, iftiralarınıza karşı nezaketimi, saygımı, insanlığımı korudum. Bana ve aileme buralarda yaptığınız zulme boyun eğmedim. Siyaset üzerinden küfür ettiniz, sanki yanımdaymışcasına oy pusulasına beraber damga basmışım gibi, sadece size uymadığımı düşündüğünüz için, insan olduğumu unutarak karşı olduğunuz tüm siyasi partilerle adımı andınız. Herhangi bir mecrada siyasi parti propagandası yapmamışken, ağzımdan siyasi hiçbir cümle çıkmamışken beni damgaladınız. Ne fahişeliğim kaldı, ne teröristliğim,ne şeytanlığım. Hayvan sevdim aşağıladınız, sadece çocuk olduğu için yapılanlara sesimi çıkardım 'kendi ülkenin çocukları için ne yapıyosun' diye hesap sordunuz!! Zamanında ÇOCUĞUN ÖLSÜN diye mesajlar attınız, çocuğum sokağa çıktığında mahalledeki çocuklar gelip 'senin ölmeni istiyorlarmış, doğru mu' diye sorduğunda diğer çocuklar, yavrumu nasıl sakinleştireceğimi bilemedim! Ama bugünkü şu beddua kadar iğrenci olmamıştı hayatımda! Bir anneden, beni tanımayan bir insandan böylesine bir beddua aldığımdan beri 'artık beni hiçbir şey şaşırtamaz' derken, ellerimin titremesine mani olamıyor bu yazıyı yazmakta zorlanıyorum!

"EY KADIN! BU MU VATAN SEVGİSİ"

EY KADIN! BU MU VATAN SEVGİSİ? KALBİN ÇOCUĞUMU KAYBETME BEDDUASI EDECEK KADAR NASIL KARARMIŞ SENİN? SENİN İNANDIĞIN ALLAH DEĞİL Mİ, BENİM İNANDIĞIM? SEN İNSAN MISIN? SEN ANNE MİSİN? TEZ VAKİTTE KALBİNDEKİ, İÇİNDEKİ O KARANLIKTA BOĞULMANI DİLEMEK İSTERDİM AMA SENİ SEVEN BİRİLERİ DE VARDIR MUHAKKAK... DİLEMEM... ÇOCUĞUN İÇİN, AİLEN İÇİN DİLEMEM! SİZ ALLAH'TAN KORKTUĞUNUZ İÇİN DUA EDİP İYİLİK YAPARKEN, BEN YARDIMA MUHTAÇ TÜM CANLILARA BANA İHTİYAÇLARI OLDUĞU İÇİN YARDIM EDİYORUM, SENİN KORKTUĞUN ALLAH'IMI BEN ÇOK SEVİYORUM! ŞİMDİ SEN DÜŞÜN KAFANI YASTIĞA KOYDUĞUNDA ETTİĞİN BEDDUANIN HESABINI NASIL VERECEKSİN NEFES ALIRKEN?!"