BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.326,03

Beren Saat Kimdir?

Ted Ankara Koleji mezunu.Başkent Üniversitesi'nde işletme konusunda ihtisas yaparken Türkiye'nin Yıldızları adlı, aktör ve aktris yetiştirip hafta sonu performanslarını değerlendiren yarışma programına katıldı. Bu programla birlikte yıldızı parladı. Yarışma programının ekibinde bulunan Tomris Giritlioğlu'nun kardeşi, ona Beren saat'den söz edince televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden biri haline geldi. Ilk basrolünü Aşka Sürgün dizisinde oynayan basarili oyuncu sonradan bir dönem dizisi olan Hatırla...

Ted Ankara Koleji mezunu.Başkent Üniversitesi'nde işletme konusunda ihtisas yaparken Türkiye'nin Yıldızları adlı, aktör ve aktris yetiştirip hafta sonu performanslarını değerlendiren yarışma programına katıldı. Bu programla birlikte yıldızı parladı. Yarışma programının ekibinde bulunan Tomris Giritlioğlu'nun kardeşi, ona Beren saat'den söz edince televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden biri haline geldi. Ilk basrolünü Aşka Sürgün dizisinde oynayan basarili oyuncu sonradan bir dönem dizisi olan Hatırla Sevgili de ikinci basrölünü sergilemistir. En son olarak ve hala devam eden Halid Ziya Uşaklıgil´in ölümsüz eserinden uygulanan Aşk-ı Memnu da oynamaktadir. Bu dizide Bihter karakterini canlandırmaktadır. 

İlk sinema deneyimi Güz Sancısı ile olan Saat, Tomris Giritlioglu yla tanistigindan dolayi rol icin teklif aldi ve bir kac senedir bu filmin cekilmesini beklediginden dolayi filme cok iyi hazirlandi. 

Dizi ve Filmleri 
Aşka Sürgün (2005) Dizideki Adı: Zelan 
Aşkımızda ölüm var (2004) 
Hatırla sevgili (2006) Dizideki Adı: Yasemin 
Aşk-ı Memnu (2008) Dizideki Adı: Bihter