BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,67
ALTIN 2.527,13
HABER /  POLİTİKA

Berat Albayrak'ın babası kimdir Ahmet Hakan yazdı

Berat Albayrak'ın cemaat okulunda okuduğu eleştirileriyle ilgili tartışmalara katılan Ahmet Hakan bugünkü yazısında Berat Albayrak'ı yetiştiren baba Sadık Albayrak'ı anlattı.

Abone ol

ENERJİ Bakanı Berat Albayrak'ın Cemaat okulunda okumuş olmasıyla ilgili eleştirilere Meclis'te verdiği “Evet, cemaat okulunda okudum. Ama öyle bir anne-baba yetiştirdi ki beni, hiçbir zaman ama hiçbir zaman aklımı bir beşere kiraya vermedim.” yanıtı konuşuluyor.

FETÖ METÖ İŞLERİNE EN UZAK İSİMDİR: İşte bu açıklama sonrası Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak merak konusu oldu. Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, baba Albayrak'ı köşesinde anlattı: "(...)Berat Albayrak’ı yetiştiren babayı tanıyorum ben. Kim mi? Sadık Albayrak... Çalışkan, üretken, arşivci bir gazeteci-yazar. Camianın gerçekten de FETÖ METÖ işlerine en uzak isimlerindendir Sadık Albayrak.

Sadık Albayrak... Aklın herhangi bir beşere kiralanmasına şiddetle karşı çıkacak bir isimdir. Karakteri, fıtratı izin vermez buna. Evlatlarını yetiştirirken de bu fıtratının gereğini yapmıştır muhakkak.

Bu arada bir tahmin:  Sadık Albayrak, Erdoğan’a dünür olduktan sonra bıraktı aktif yazı çizi işini. Ama adım gibi eminim: Durmamıştır, kitaplar yazıyordur kesin ve elbet bir gün yayınlayacaktır."

Ahmet Hakan'ın yazısının tamamı

Enerji Bakanı Albayrak: Evet cemaat okulunda okudum ama...