BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,63
HABER /  GÜNCEL

Berat Albayrak o iddiaya Twitter'dan cevap verdi!

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener'in, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Anadolu Ajansı hakkındaki iddialarına Bakan Albayrak Twitter üzerinden cevap verdi. Albayrak mesajında, "Bu aşağılık iftiraya 1 milyon TL'lik tazminat davası açıyorum" dedi.

Abone ol

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Meral Akşener'e 1 milyon TL'lik tazminat davası açacağını bildirdi.

Twitter'dan açıklama yapan Albayrak, Akşener'in "Sayın @RT_Erdogan, damadınız Anadolu Ajansı'na '24 Haziran seçim akşamı 21.30 itibariyle bizi %52 olarak ilan edeceksin' dedi mi, demedi mi? Bu gözümüz gibi korumamız gereken seçmen iradesini yok saymak değilse nedir?" sözlerine cevap verdi.

"MUHATAP ALINMAK İÇİN SAÇMALAMANIN ÖTESİNE GEÇTİ"

Akşener'i iddiasını ispat etmeye davet eden Albayrak, "Siyaseten yok oluşlarına çare bulmak, bir kez olsun Sn. Cumhurbaşkanımızca muhatap alınabilmek için artık iftiranın, saçmalamanın ötesine geçmişlerdir. Acıyoruz" dedi.

Bakan Berat Albayrak, "Müfteriyi iddiasını ispatlamak için adaletin önüne davet ediyorum. Bu aşağılık iftirasına yarın 1 milyon TL’lik tazminat davası açıyorum. Bu davanın gelirini, bugün ittifak kurmaktan utanmadıkları terör örgütlerince şehit edilen kahramanlarımızın ailelerine bağışlayacağım" dedi.