BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.410,52
HABER /  GÜNCEL

Benzincide kanlı soygun

Kahramanmaraş'ta bir petrol istasyonuna silahlı saldırıda bulunuldu

Abone ol

Kahramanmaraş'ta bir petrol istasyonuna silahlı saldırıda bulunarak gasp eden 3 kişi, istasyon sahibini silahla yaralayarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş-Adana Karayolu'nun 22. kilometresinde bulunan Hacı Kadir Memikoğlu'na ait Erk Petrol İstasyonu'na sabaha doğru gelen 3 kişi, Hacı Kadir Memukoğlu ve oğlu Musa Memikoğlu'nu uyandırarak, yolda kaldıklarını ve kendilerine kapıyı açmalarını istedi.

İstasyon sahibinin kapıyı açmayacaklarını belirtmesi üzerine saldırganlar, tabanca ile camları kırarak içeri girip etrafa ateş açtı. Musa Memikoğlu'nun, ''babama dokunmayın, istediğinizi alın'' demesi üzerine saldırganlar, ofiste bulunan tüm telefonları, post cihazlarını ve eşyaları kırdıktan sonra 3 bin YTL ve av tüfeğini alarak kaçtı.

Bu sırada, saldırganların açtığı ateş sonucu parmakları kopan Hacı Kadir Memikoğlu kaldırıldığı Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde ameliyat edildi. Jandarma ekiplerinin olay yerinde inceleme yaptığı, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.