BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.439,53

Bensu Soral Kimdir?

İçerde'de oynadığı Melek karakteriyle kariyerinde zirveye çıkan Bensu Soral'ın hayatı merak ediliyor. Güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çeken Bensu Soral kimdir nereli kaç yaşında? Bensu Soral ile ilgili tüm detaylar internethaber'de. 23 Mart 1991 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Bensu Soral, lise öğrenimini İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü'nden mezun olan Soral, 1,63 boyu, güzel fiziği, göz renkleri ve farklı cazibesiyle...

İçerde'de oynadığı Melek karakteriyle kariyerinde zirveye çıkan Bensu Soral'ın hayatı merak ediliyor. Güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çeken Bensu Soral kimdir nereli kaç yaşında? Bensu Soral ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

23 Mart 1991 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Bensu Soral, lise öğrenimini İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü'nden mezun olan Soral, 1,63 boyu, güzel fiziği, göz renkleri ve farklı cazibesiyle mankenliğe adım atmıştır. Bensu Soral,bir süre sonra kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral'ın destekleriyle mankenliği bırakıp oyunculuğa başlamıştır.