BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,70
ALTIN 2.527,95

'Ben nasıl, “Öpüşmeyeceksin!” derim ona'

'Ben nasıl, “Öpüşmeyeceksin!” derim ona'

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ününüe ün katan Halit Ergenç, Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman'a röportaj verdi.

'Ben nasıl, “Öpüşmeyeceksin!” derim ona'

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ününüe ün katan Halit Ergenç, Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman'a röportaj verdi. Ergenç, dizi setinde tanışıp aşık olduğu, ardından evlendiği Bergüzar Korel'le ilgili "Ben nasıl, “Öpüşmeyeceksin!” derim ona. Böyle bir şey mümkün mü?" dedi.

'Ben nasıl, “Öpüşmeyeceksin!” derim ona'

"KARIM OYUNCU AMA BURASI DA TÜRKİYE! ÖPÜŞEMEZ, SEVİŞEMEZ" GİBİ KURALLARIN VAR MI?

İkimiz de oyuncuyuz, ikimiz de mesleğimize büyük bir aşkla bağlıyız. Tabii ki rolümüzün gereğini yapacağız. Ben nasıl, “Öpüşmeyeceksin!” derim ona. Böyle bir şey mümkün mü? Bu, “Sana güvenmiyorum!” demektir ki, o zaman niye berabersin? Dahası dersem ve ondan şüphe edersem, onun da etmesi lazım. Ben de rol gereği bir sürü kadınla öpüştüm. O zaman toptan mesleğe bakış açımızı sorgulamamız lazım. Kenan’la sahneleri oluyor mesela, millet başlıyor saldırmaya, “Zaten bu kadın şöyledir, böyledir!” Benim umurumda değil, tamamen karımın arkasındayım, sonuna kadar da desteğim.

'Ben nasıl, “Öpüşmeyeceksin!” derim ona'

NASIL BİR SEVGİLİ, NASIL BİR ANNE?

İnanılmaz eğlenceli bir anne. Ama yeri geldiğinde ‘höt zöt’ yapabiliyor ki, çok hoşuma gidiyor bu. Çocuklara disiplin de gerekiyor. Bazen annemin sesini duyuyorum Bergüzar’da. Sevgili olarak da, feci gizemli bir sevgili. Sürprizler yapmayı seven sevgili. Beni enteresan zamanlarda, ummadığım yerlerden vurmuştur. Bir de çok güzel yemek yapar. Karımın yemeklerine bayılıyorum.

'Ben nasıl, “Öpüşmeyeceksin!” derim ona'

"YA BENİ BIRAKIP GİDERSE?" DİYE KORKAR MISIN?

Korkarım tabii. Böyle bir şeyi aklıma bile getirmek istemem. Hiçbir şey, hiçbirimiz için garanti değil hayatta. Mutlaka karşımızdaki için kendimizi hep taze tutmak zorundayız. Değer verdiğimizi hissettirmeliyiz. Ben de elimden geldiği kadar yapıyorum.