BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,73
ALTIN 2.491,02
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belikdüzü'den açılışı Bakan Müezzinoğlu yaptı

Günden güne yeni yatırımlarla gelişen Beylikdüzü, modern bir ilaç fabrikasına kavuştu. Yeni fabrika Vefa İlaç’ın açılısını ise Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu yaptı.

Abone ol

Günden güne yeni yatırımlarla gelişen Beylikdüzü, modern bir ilaç fabrikasına kavuştu. Yeni fabrika Vefa İlaç’ın açılısını ise Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu yaptı.

Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Vefa İlaç’ın açılışını Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, eski sağlık Bakanlarından Kazım Dinç, Vefa İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Gulban ve davetliler birlikte gerçekleştirdi. Açılış sonrasında ise davetliler ilaç fabrikasının ünitelerini gezdi.

“Amacımız Sağlıklı Birey Yetiştirmek”

Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu, insanı merkeze alan bir anlayışla hizmet ettiklerini dile getiren Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, yapılan hizmetlerle de vatandaştan takdir topladıklarını ifade etti. Amaçlarının sağlıklı birey ve sağlıklı toplum yetiştirmek olduğunu söyleyen Bakan Müezzinoğlu, bunun için tüm vatandaşların spora yönelmesi için spor alanları oluşturması gerektiğini vurguladı. Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, daha sonra işletme sahibine “Üretim İşletme” Belgesini verdi. Belediye Başkanı Yusuf Uzun da Beylikdüzü’ne yaptığı yatırımdan dolayı işletme sahibine teşekkür etti.

başliksiz-1.20130930123932.jpg

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Belediye Başkanı Uzun ve İlçe Başkanı Av. Bülbüllü daha sonra Beylikdüzü Kapalı Çarşamba Pazarı’nda açılan ‘Gaziantep Yiyecekleri Şenliği’ alanını gezdi.