BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,05
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediye personelinden sahil temizliği

Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz ve 250 belediye personeli Dünya Çevre Günü nedeni ile Dalaman Kayacık Sahili’nde çevre temizliği yaptı.

Abone ol

Dalaman Belediyesi’ne ait otobüs ile Dalaman kayacık Sahili’ne giden yaklaşık 250 belediye personeli ve Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, sahilde yaptıkları çevre temizliği sonunda toplanan çöpler, çöp torbalarına doldurdu.

Dalaman Belediyesi Personelinin Kayacık Sahili’nde yaptığı çevre temizliği ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Sedat Yılmaz ; “Bugün Dünya Çevre Günü. Bizde Dalaman Belediyesi olarak çevre temizliğine dikkat çekmek için Kayacık Sahilimizde belediye personellerimiz ile temizlik yaptık. Tabii çevre temizliği yılda bir gün yapılacak bir şey değil.

Çevre temizliği ne kadar önemli ise, çevremizi temiz tutmak daha da önemli. Çevremizi temiz tutarsak, çevre temizliği de kendiliğinden sağlanmış olur. Ama bizler çevremizi temiz tutmaya özen göstermiyoruz. Bu doğa bizlerin değil; bizlere dedelerimizden miras kaldı. Bizlerde çocuklarımıza miras bırakmak zorundayız. Bu mirasa gereken özeni göstermemiz lazım” dedi.

Kayacık Sahili’ne devamlı çöp konteynırları koyduklarını, bu konteynırların çalındığını söyleyen Başkan Sedat Yılmaz ;“Göreve geldiğimizden bu yana Kayacık Sahili’ne Dalaman Belediyesi olarak devamlı çöp konteynırı koyuyoruz.

Sahile konan çöp konteynırlarına kişi ya da kişiler tarafından çalınıyor. Ben buraya gelen vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermelerini rica ediyorum” diye konuştu.