BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.496,12
HABER /  GÜNCEL

Belediye başkanını bıçakladılar

Muğla'nın Fethiye ilçesi Belediye Başkanı Behçet Saatcı, belediye binası çıkışında bıçaklı saldırıya uğradı.

Abone ol

Muğla'nın Fethiye İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Behçet Saatcı, bugün saat 12.30 sıralarında belediye binasının çıkışında kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı.

Saldırıda yaralanan Saatcı ve Cesur, Fethiye Esnaf Hastanesi'ne kaldırıldı. Belediye Başkanı, yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı.

SALDIRGAN

Muğla'nın Fethiye ilçesi Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve yardımcısına bıçaklı saldırıda bulunan kişinin sorgusu sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Fethiye Belediye Başkanı Saatcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur'a bıçaklı saldırıda bulunduğu iddia edilen ve işsiz olduğu öğrenilen 48 yaşınki Halit T. olaydan kısa bir süre sonra polis ekiplerince gözaltına alındı. Zanlının, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu sürüyor.

YARALILARIN DURUMU

Bu arada, bıçaklı saldırıda yaralanan Fethiye Belediye Başkanı Saatcı ve yardımcısı Cesur'un, zamanında yapılan ilk tıbbi müdahale sayesinde hayati tehlikelerinin söz konusu olmadığı, yaralıların sağlık durumu hakkında detaylı açıklamanın yapılacağı belirtildi.