BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  GÜNCEL

Belediye başkanına saldırı

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen’e kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlendi. <br/>Kutlu doğum haftası etkinlikleri kap...

Abone ol

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen’e kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlendi.
Kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında Çayeli Kültür Merkezinde düzenlenen programa katılan Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, programın gerçekleştiği salondan çıktığı sırada yaklaşık 10 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.
Başkan Esmen saldırıdan yara almadan kurtulurken, olayı engellemek için kalabalık gruba müdahale eden makam şoförü Hasan Esmen’in aldığı darbe sonrası kaşı açıldı. Hasan Esmen’e ilk müdahalesi 112 Acil servis ekipleri tarafından gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı ifade vermek üzere İlçe Jandarma Komutanlığına geldi. İfade sonrası kısa bir süreliğine dışarı çıktı. O esnada Başkan Esmen’i bekleyen bir grup vatandaş kendisini görünce alkışladı.
Saldırı sonrası açıklama yapan Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, “Herkes öncelikle sakin olsun. Herhangi bir problem yok. Biz gayet iyiyiz. Şimdilik sizlerden istirhamım herkesin evlerine gitmesi. Ben de birazdan gideceğim. Herhangi bir sıkıntı yok. Olay ile ilgili adli sürec başlamıştır. Gereken her şey yapılıyor. Bundan emin olabilirsiniz. Devletimiz güçlüdür. Bu konuda hiçbirinizin sıkıntısı olmasın. Sizler bunun muhabbetini bile yapmayın. Bütün yetkililer şu anda burada. Sizler rahat olun” dedi.
Polisin saldırı ile ilgili soruşturması sürüyor.
(İHA)