BIST 9.693
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.501,50
HABER /  GÜNCEL

Belediye başkan yardımcısına saldırı

Belediye başkan yardımcısına silahlı saldırı

Abone ol
Şanlıurfa, Belediye Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Habib Arslan, otomobille dün akşam saatlerinde eve giderken, henüz kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Ayağından yaralanan Arslan, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Olay Ertuğrulgazi Mahallesi 327 Sokakta dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, AK Partiden milletvekilliği adaylığı için müracaatta bulunan aynı zamanda Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcılığı ile Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı yapan Habip Arslan, akşam saatlerinde 63 ZC 664 plakalı otomobille evine gitmek için yola çıktı. 327 Sokakta otomobile henüz kimlikleri tespit edilemeyen kişi veya kişilerce başka bir otomobilden ateş edildi. Olayda Arslan'ın içinde bulunduğu otomobile 7 kez ateş edildi. Kurşunlardan birisi de Habip Arslan'ın ayağına isabet etti. Saldırganlar gece karanlığından kaçarak izlerini kaybettirdi.

Ayağından yaralanan Habip Arslan şoförü Azmi Doğan, tarafından otomobille özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Arslan'ın sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Silahlı saldırı üzerine Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, belediye çalışanları ile Mersavi aşiretine mensup yakınları hastaneye akın etti.

Silahlı saldırı olayı ile ilgili soruşturma başlatan polis kaçan şahısların kimliğini tespit etmeye çalışıyor.