BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.430,58
GÜNCEL

Belediye başkan adayından skandal sözler Melih Gökçek'i de geçti!

31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Van'ın İpekyolu ilçesinde AK Parti'den belediye başkan adayı olan Cafer Karakoç'un yaptığı skandal konuşmanın görüntüleri sosyal medyada olay oldu...

AK Parti Van İpekyolu İlçe binasında gerçekleştirilen aday adayı tanıtım toplantısına aday adaylarından Cafer Karakoç'un sözleri damga vurdu. AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç'in yönettiği toplantıda söz alan aday adayı aynı zamanda da Van'daki yerel bir gazetenin sahibi olan Cafer Karakoç, seçilmesi durumunda en büyük vaadini açıkladı.

BABAM BİLE PARTİMDEN OLMAZA TANIMAM... Karakoç şöyle konuştu: "Biz yeniden başlayalım teşkilat olarak. İş konumunda, iş ilişkisi konumunda, ihaleler konumunda yandaşlarımızı destekleyeceğiz. Ben valiye, bakana, milletvekiline hepsine demişim. Benim partime kim oy vermişse, kim sandık başında koşturmuşsa ilk önce onu alacağım. Vallahi benim babam benim partimden olmasa onu bile tanımam.”

MELİH GÖKÇEK NE DEMİŞTİ?.. Melih Gökçek de Mart 2014'teki yerel seçimler öncesinde AK Parti Kızılcahamam ilçe seçim merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, "seçimi kazanması halinde hizmete kendisine en çok oy veren ilçeden başlayacağını" söylemiş ve büyük tartışma çıkmıştı.

Sitene Ekle
Etiketler