BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,73
ALTIN 2.485,97
HABER /  GÜNCEL

Behzat Ç.'nin senaristi o gece alkollü müydü?

Behzat Ç.'nin senaristi yazar Emrah Serbes, arkadaşının üstlendiği kazayla ilgili itirafından sonra tutuklandı. Serbes'in, o gece alkollü olduğu ve günler sonra gelen itirafın da alkol testlerinin temiz çıkması için olduğu iddia edildi.

Abone ol

Behzat Ç. dizisinin senaristi yazar Emrah Serbes, iki kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olan kaza sırasında direksiyondaki kişinin kendisi olduğunu itiraf etti. Bu itirafın ardından sosyal medyada başlayan tartışmalar, kaza gecesine ilişkin oldukça ilginç iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

Emrah Serbes, 22 Eylül tarihinde Aydın-İzmir otoyolunda meydana gelen ve bir baba-kızın yaşamını yitirdiği trafik kazasını kendisinin yaptığını belirterek itirafta bulundu. Serbest, itiraf mektubunda, "Kendimi kaybettim ve bu şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim. Kazayı yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır" diye yazdı.

İTİRAFIN ARDINDAN TUTUKLANDI

Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim olan Emrah Serbes, önce savcıya ifade verdi. Serbes ardından, tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Emrah Serbes tutuklandı.

Serbes'in sorgusunda sosyal medyada paylaştığı nottaki ifadelerini tekrar ettiği ve "Yaptığım suçu kabul ediyorum, yaptığımın bir suç olduğunu biliyorum ve verilecek her türlü cezaya razıyım." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

O GECE ALKOLLÜ MÜYDÜ?

Emrah Serbes'ten günler sonra gelen itirafın nedenlerine ilişkin oldukça ilginç iddialar ortaya atıldı. Savcılığın kan örneklerini istemesi üzerine bu itirafı geldiği iddia edilirken, bir başka iddiada da o gece Serbes'in alkollü olduğu ve bu nedenle cezai indirimden yararlanmak için böyle bir yol izlediği belirtildi.