BIST 9.693
DOLAR 32,42
EURO 34,60
ALTIN 2.497,35
HABER /  MAGAZİN

Behlül'ü hiç böyle görmediniz!

Magazin dünyası birbirinden ilginç dedikodularla çalkalanıyor. Onlardan biri de Behlül'ün olay yaratan fotoğrafları. İşte size kısa bir magazin turu..

Abone ol

ŞOK AYRILIĞIN NEDENİ BELLİ OLDU!

Ünlü şarkıcı Hadise'nin ablası, 'Kardeşim açıklayamayacağım bir şey görüp 5 dakikada Sinan'dan ayrıldı' dedi . Merak edilen ayrılık nedeni öğrenildi...

Evliliğe giden ilişkilerini geçtiğimiz hafta sonlandıran Hadise ile Sinan Akçıl cephesinden yeni bir haber geldi. Seksi şarkıcı ve Akçıl, ayrılık nedenlerini belirtmezken Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz, şunları söyledi: "Kardeşim, gördüğü bir şey üzerine 5 dakikada ayrılık kararı aldı. Bunun ne olduğunu açıklayamam."

ŞOK EDEN FOTOĞRAFLAR

Bu sözlerin ardından Hadise ve Sinan Akçıl, suskun kalırken çifte çok yakın bir isim 'seksi şarkıcının gördüğü şeyi' Takvim'e açıkladı: "Hadise, Sinan Akçıl'ın telefonunda ünlü müzisyenin eski sevgilisine ait fotoğrafları gördü. Sinan, "Telefonumda unutmuşum" dese de Hadise ilişkiyi hemen bitirdi."



HANGİ ÜNLÜ YÖNETMENLER EVLİ ÇIKTI? Ayrıntılar için diğer sayfaya geçin!

[PAGE]

İKİ İDDİALI DİZİNİN YÖNETMENİ EVLİ ÇIKTI

Sezonun en çok konuşulan dizilerinden "Öyle Bir Geçer Zaman ki"nin yönetmeni Zeynep Günay Tan ile "Güneydoğu'dan Öyküler: Önce Vatan"ın yönetmeni Onur Tan evli çıktı.

Habertürk'te yer alan habere göre; ikili, evde deneyimlerini birbirleriyle paylaştıklarını belirtirken, en büyük çekincelerinin ise dizilerinin aynı gün ve aynı saatte yayınlanıp birbirine rakip olması olduğunu açıkladılar. "Öyle Bir Geçer Zaman ki" salı akşamları Kanal D'de, "Güneydoğu'dan Öyküler: Önce Vatan" ise çarşamba akşamları Show TVde yayınlanıyor.

Zeynep Günay Tan “Öyle Bir Geçer Zaman ki” ile büyük bir başarıya imza atarken, eşi Onur Tan tarafında ise işler pek yolunda gitmiyor.

BEHLÜL'ÜN OLAY YARATAN FOTOĞRAFLARI Ayrıntılar sonraki sayfada..

[PAGE]



BEHLÜL NE BU HAL!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Tolgahan Sayışman'ın makyajlı fotoğraflarının sırrı ortaya çıktı. Paris'te podyuma çıktıkları bir defile için ful makyaj yapan ikili, defile sonrası QUEEN adlı gay kulüpte eğlendi.

SİYAHİ MANKENLE SEKSİ POZ

Genç kızların sevgilisi, dizileri, filmlerin aranan oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ile Tolgahan Sayışman'ın geçtiğimiz günlerde internete düşen fotoğrafları olay olmuştu. Aralarında yarı çıplak siyahi bir mankenle objektiflere poz veren ikilinin bu fotoğrafı 2002 yılında yapılan Best Model yarışmasının kulisinde çekildiği iddia edilmişti. Fotoğrafın nerede çekildiğini HT Magazin ortaya çıkardı!

KIVANÇ TATLITUĞ'UN DİĞER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKYALIN


İKİLİYİ ÜNLÜ MODACI DAVET ETTİ

Kıvanç Tatlıtuğ ile Tolgahan Sayışman'ın makyajlı fotoğrafı Paris'te çekildi. 2002'de Best Model yarışmasını izleyen ünlü modacı Stephane Roland, Tatlıtuğ ile Sayışman'ı çok beğenince ikiliyi, Paris Moda Haftası'nda Jean Louis Scherrer defilesinde podyuma çıkardı. Koreografi gereği makyaj yapan ikili, defileden sonra, Roland'ın ünlü gay klüp Queen'de düzenlediği partiye katıldı. Sayışmanpartide 1 saat kalırken Tatlıtuğ sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
 


DENİZ AKKAYA O NİKAH İÇİN NE DEDİ. Ayrıntılar için sonraki sayfaya geçin...

[PAGE]



SÜRPRİZ NİKAHA SON YORUM

BİR televizyon programına katılan Deniz Akkaya, kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin'in geçen hafta Hande Duygu Ekşi'yle evlenmesiyle ilgili son kez konuştu.

EKSTREM BİR DURUM YOK

Ünlü manken, çocuğunun babasının jet evliliği ile ilgili bakın neler söyledi:

"Olağan karşılıyorum. Zannedildiği gibi heyecanlı ve ekstrem bir durum yok ortada. Hayatta her şeyin iyi bir nedeni vardır, 32 yaşındayım ve bunu gördüm. Doğumdan 10 ay önce çocuğumu tek başıma büyütmeye karar verdim. Ayşe'ye hamile kaldığım günden beri muhteşem bir hayat kurmak için çabalıyorum. "(Akşam)




İKİNCİ SİBEL CAN VAKASI MI? Bu iddia kimin için söylendi? Ayrıntılar sonraki sayfada...

[PAGE]


İKİNCİ SİBEL CAN VAKASI

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz kardeşinin müzisyen Sinan Akçıl’la ayrılığını yorumladı:

“Hadise bir şeye şahit oldu ve ilişkisini 5 dakikada bitirdi” Sibel Can Sulhi Aksüt’le boşanma nedeni olarak “Miami dönüşü gördüğüm şey karşısında şok oldum, bu sır benimle mezara kadar gidecek” diyerek kafaları karıştırmıştı. Aylarca konuşulan bu ithamların bir benzeri de Hadise cephesinden geldi. Ünlü şarkıcının ablası aynı zamanda menajari Hülya Açıkgöz “Kızkardeşim Sinan’la ilgili bir şeye şahit oldu, gözüyle gördü. O gördüğü şey sonrası da ilişkisini 5 dakikada bitirdi ve basın açıklaması yaptı. Ama o şahit olduğu şeyi açıklamam mümkün değil, asla da söylemem” dedi. Hadise Sinan Akçıl’la ilişkisini geçtiğimiz hafta yaptığı yazılı bir açıklamayla bitirdiğini duyurmuştu. Bu açıklamanın hemen ardından Akçıl’ın Hadise’yi aldattığı ilişkinin de bu yüzden bittiği öne sürülmüştü. Ancak Akçıl bu söylentiyi yalanlayarak “İlişkimiz üçüncü şahıslar yüzünden bitmedi” demişti. ‘Sinan’a borçlu değiliz’ Ayrılığın ardından gündeme gelen diğer bir olay da Sinan Akçıl’ın Hadise’ye yeni albümü için verdiği şarkıları geri isteğiydi.Ancak bu iddianın gerçek olmadığı kısa sürede ortaya çıktı. Hadise’nin müzik şirketi olan Seyhan Müzik’in Akçıl’a bestelerin parasını ödediği öğrenildi. Daha önce de Hadise’nin Kahraman albümündeki şarkılar için Pasaj Müzik Akçıl’a yine yüklü miktarda ödeme yapmıştı. Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz bununla ilgili olarak da “Sinan’a bütün şarkıların parası kuruşuna kadar ödendi” dedi. (VATAN)


ÖZGÜ NAMAL'DAN SEVGİ DOLU SÖZLER. Ünlü oyuncunun açıklamaları bir sonraki sayfada...

[PAGE]

'MUTLU VE HUZURLUYUZ'

Oyuncu Özgü Namal, ‘Hanımın Çiftliği’ dizisinin çekimlerinden fırsat buldukça İstanbul’a gelerek sevgilisi Başar Savur ile buluşuyor.

Hafta sonu Akmerkez’de alışveriş yapan çift, yürüyen merdivenlerde tutkuyla sarılıp, öpüşerek hasret giderdi. Namal gazetecilere, “Evlilik sorularıyla enerjimizi düşürmeyin. Alışveriş yaptık şimdi de yemeğe gidiyoruz. Mutlu ve huzurluyuz” dedi.

Özgü Namal ve sevgilisi Başar Savur'un aşkı daha öncede objektiflere yansımıştı. Çiftin mutlulukları ise magazin basınının  gündemine oturmuştu.



DEMET AKALIN'IN ESKİ KOCASI OBJEKTİFLERE YAKALANDI. Önder Bekensir'in gece eğlencesinin ayrıntıları sonraki sayfada..

[PAGE]



BEĞENMEDİĞİ MEKANDA EĞLENDİ!

Önder Bekensir, Hande Yener’i eleştirmek için konser verdiği marjinal gece kulübü Love barı “Seyirci kapasitesi az” diyerek eleştirmişti.

Bekensir’in twitter’a yazdığı bu yorum, barın müdavimlerinin tepkisini çekmişti. Önder Bekensir, geçen gece Akalın ile Love barda sabaha kadar eğlendi. Bekensir, twitter’a “Love’da eşimle her zamanki gibi süper zaman geçiriyorum” notunu düştü.

Önder Bekensin ve eski eşi Demet Akalın'ın olaylı evlilikleri ve ayrılıkları da magazin basının uzun süre gündemini meşgul etmişti.