BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Begümün ölümünde korkunç gerçek

rkadaşının evinde aşırı dozda uyuşturucudan ölü bulundu. Ölümünden önce amateme yatmıştı. Orada uyuşturucuyu ona bakın kim temin etti?

Abone ol

Kadıköy’de arkadaşının evinde aşırı dozda uyuşturucudan ölen 23 yaşındaki Begüm Veral’a eroin temin ettikleri öne sürülen biri kadın 2 kişi yakalandı. Veral’ın ölümünden sonra arkadaşlarını ve yakınlarını takibe alan İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, eroin temin eden Aylin B. ile bu kişinin eroini aldığı Bayram P’yi Beşiktaş’ta düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

Veral’ın Aylin B. ile Ocak ve Şubat ayında AMATEM’de tedavi görürken tanıştığı daha sonra da bu kişiden eroin almaya başladığı belirtildi. Aylin B’den temin ettiği uyuşturucu her zaman kullandığından daha saf nitelikte olduğu için Begüm Veral’ın ölümüne yol açtığı ifade edildi.

Daha önce kimya öğretmenliği yapan Aylin B’nin de bir öğrencisi vasıtasıyla 15 yıl önce uyuşturucu kullanmaya başladığı, 10 yıl önce uyuşturucu kullandığı için meslekten atıldığı, “uyuşturucu satmak ve kullanmak” suçlarından çeşitli sabıkalarının bulunduğu vurgulandı. Aylin B. ile uyuşturucu maddeyi temin ettiği Bayram P. sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.