BIST 9.103
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,70
HABER /  GÜNCEL

Bediüzzaman'ın son talebesi oyunu açıkladı

Bediüzzaman Said Nursi'nin hayattaki son talebesi Abdullah Yeğin 7 Haziran seçimlerinde kime oy vereceğini ilan etti. Yeğin cemaate gönderme yapıp AK Parti dedi.

Abone ol

Bediüzzaman’ın hayattaki son talebelerinden biri olan 94 yaşındaki Abdullah Yeğin, 7 Haziran seçimlerinde 'İhanet cephesine karşı' AK Parti’ye oy vereceğini açıkladı. 

Bediüzzaman Said Nursî'nin yaşayan vârislerinden Abdullah Yeğin, Ankara'da tedavi gördüğü hastaneden, yakınlarının ve doktorların uyarılarına rağmen oyunu kullanmak için bir günlüğüne ayrılarak İstanbul'a gelecek.

BU OY DÜŞMANLARA OY ATMAK GİBİ
Abdullah Yeğin, bu konudaki kesin kararını, "Bu seçimde oy kullanmak; vatan, millet ve mukaddesat düşmanlarına ok atmak gibidir" diyerek açıkladı.

Hastanede ziyaretine gidenlere açıklama yapan Abdullah Yeğin, seçimler için şunları söyledi;

-"En son ve hak din olan İslâmiyete düşman olanları ve onlara yardım edenleri iyi tanımak lâzımdır. Bunları Cenab-ı Hak iki cihanda rezil edecektir. Zındıka komitesi ve din düşmanlarıyla işbirliği yaparak vatana, millete, dine, mukaddesata ihanet edenlere sakın fırsat vermeyin. Bu ihanet cephesinin karşısında yer almak ve AK Partinin lehinde oy kullanmak, hepimizin başta gelen vazifesidir. Gidin, oyunuzu açık açık kullanın."

Yeni Lügat adlı eserin sahibi olan Abdullah Yeğin, Bediüzzaman'ın vasiyetinde adı geçen hizmetkârları arasında yer alıyor.