BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,84
HABER /  DÜNYA

Bebek hasreti yakalattı

Konya’da 4 yıl 2 ay hapis cezası alması nedeniyle 4 yıldır kaçan şahıs, tüp bebek yöntemiyle bebek hasretini sona erdirmek için gittiği hast...

Abone ol

Konya’da 4 yıl 2 ay hapis cezası alması nedeniyle 4 yıldır kaçan şahıs, tüp bebek yöntemiyle bebek hasretini sona erdirmek için gittiği hastanede polisler tarafından yakalandı. Şahsın, tüp bebek için gerekli numuneyi verdikten sonra ceazevine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, merkez Meram İlçesinde ikamet eden 42 yaşındaki Mehmet Ç., hint keneviri yetiştirdiği için yargılandığı mahkeme tarafından 2009 yılında uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Polis, 4 yıldır kaçan şahsın, yakalanması için evine yaptığı tüm baskınlarda bir sonuç elde edemedi. Evinin bulunduğu bölgede araştırma yapan polis, şahsın evlendikten sonra bebek sahibi olamadığı için eşiyle birlikte tüp bebek tedavisi yaptırmak istediğini öğrendi. Cezası kesinleşen şahsı yakalamak için harekete geçen polis, yaptığı araştırmalarda dün akşam Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tüp bebek tedavisi için geldiğini öğrendi. Harekete geçen polis, tüp bebek tedavisi için gerekli numuneyi veren Mehmet Ç’yi hastane çıkışında gözaltına aldı.
Adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak hapis cezasını çekmesi için cezaevine teslim edildi.
(İHA)