BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,46
ALTIN 2.487,53
HABER /  DÜNYA

Bebeğini ölüme gönderen öğretmenin ihmalkarlıkları ortaya çıkıyor

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 2.5 aylık bebeğini evde bırakarak 9 günlük bayram tatiline giden ve bebeğin ölmesine sebep olan öğretmenin her ...

Abone ol

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 2.5 aylık bebeğini evde bırakarak 9 günlük bayram tatiline giden ve bebeğin ölmesine sebep olan öğretmenin her gün okula geç kaldığı ileri sürüldü. Veliler, öğretmenin geç kaldığını belgelemek için her gün sınıfın öğretmensiz fotoğrafını çekti.
İddiaya göre, Kocaeli Gölcük’te Seçil M.D. isimli sınıf öğretmeni, 2.5 aylık bebeğini evde bırakarak bayram tatilinde ailesinin yanına gitti. Eve geri dönen öğretmen bebeğinin cansız bedeniyle karşılaştı. Olayın ardından gözaltına alınan öğretmen, bebeğin ölümüne sebep olduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HER GÜN DERSE GEÇ GELMİŞ
Konuyla ilgili Seçil M. D.’nin görev yaptığı Gölcük Rheinland Pfalz İlkokulu’ndaki veliler öğretmenden duydukları şikayeti dile getirdi. Seçil M.D.’nin okula her gün geç geldiğini ileri süren veliler, öğretmenin olmadığı sınıfın fotoğraflarını çekerek okul yönetimine şikayette bulundu.

FOTOĞRAFLARDA VELİLER AYAKTA
Öğrencilerin içeride bulunduğu sınıfın her gün fotoğrafını çeken veliler, şikayetlerini dile getirdi. Fotoğraflarda, bütün velilerin sınıfta öğretmeni beklediği görülüyor. Çevredeki esnaf ise, öğretmenin her gün koşarak geldiğini ifade etti. Seçil M.D.’nin öğrencileri ise, öğretmenlerini sevdiklerini ifade ederek, “Bize iyi davranıyordu. Bizimle oyunlar oynuyordu” dediler.