BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.409,07
HABER /  GÜNCEL

Bebeğini boğan anneden şok mektup!

Down sendromlu bebeğini küvette boğarak öldüren annenin, bebeğine bir mektup yazdığı ortaya çıktı

Abone ol

Büyükçekmece'de bir annenin 6 aylık bebeğini öldürmesinin ardından, dehşet verici ayrıntılar ortaya çıktı. Down sendromlu bebeğini küvette öldüren anne, psikolojik tedavi görüyor...

Doğumdan sonra bunalıma giren anne, down sendromlu doğan bebeğini küvette boğdu. Olay, saat 12.30 sıralarında Büyükçekmece Güzelce Mahallesi’ndeki bir evde yaşandı. İddiaya göre, doğumdan sonra psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Derya K. (33) bebeğini küvette boğarak öldürdü.

Yaklaşık 6 ay önce anne olan Derya K., doğumdan sonra depresyona girdi. Lohusa sendromu geçirdiği belirtilen ve bu nedenle psikolojik destek alan Derya K. dün bebeğini küvette boğarak öldürdü.

"YETİMHANEDE BÜYÜMENE İZİN VEREMEM"

Annenin komşularının ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, banyoda bebeğin cesediyle karşılaştı. Down sendromlu olduğu öğrenilen minik Kerem’in annesi tarafından boğularak öldürüldüğü belirlendi. Evde yapılan aramada Derya K.'nın yazdığı bir mektup bulundu. Mektupta "Evladım seni çok seviyorum, yetimhanede büyümene izin veremem" yazdığı öğrenildi.

baba.20150123100225.jpg

SİNİR KRİZİ GEÇİRİYOR, İFADE VEREMEDİ

Anne Derya K. polis tarafından gözaltına alınarak Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Anne Derya K’nın, zaman zaman sinir krizleri geçirdiği belirtildi. Uzun süredir psikolojik tedavi gören annenin ifade veremediği öğrenildi. Nakliye şirketinde yöneticilik yapan baba ise acı olayı duyunca gözyaşlarına boğuldu.