BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,00
HABER /  GÜNCEL

BDP'li Sakık'ın oğlu intihar etti

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Sidar Sakık balkondan atlayarak hayatına son verdi.

Abone ol

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Sidar Sakık, Ankara'da evinin balkonundan atlayarak intihar etti. İntihar olayını, BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'de Twitter hesabından doğruladı.

Edinilen bilgiye göre, Sakık, sabaha karşı 05.00 sıralarında Dikmen'de 5. kattaki evinin balkonundan düştü. Yaşamını yitiren Sakık'ın cenazesi, otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

YÜKSEKTEN DÜŞMEYE BAĞLI ÖLÜM

Ankara Özel Güven Hastanesi Başhekimi Tevfik Ali Küçükbaş, DHA'nın soruları üzerine Sidar Sakık'ın kendilerine getirildiğini, solunum ve kalbin durmuş olduğunun saptandığını, buna karşın tüm imkanlarla müdahale edildiğini ancak yaşatılamadığını söyledi. Başhekim Küçükbaş, Sidar Sakık'ın 'yüksekten düşmeye bağlı kafa ve genel vücut travması' nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı.

ÖNDER İNTİHARI DOĞRULADI

BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyy Önder, twitter hesabında "Sırrı Sakik vekilimizin oğlu Sidar Sakik evin balkonundan atlayarak intihar etmiştir. Diğer haberler yanlıştır başımız sagolsun" diye yazdı.

PARTİ "İNTİHAR" DEDİ

BDP, Muş milletvekilleri Sırrı Sakık'ın oğlu Sidar Sakık'ın ''içine girdiği bir bunalım neticesinde bu sabah babasıyla birlikte yaşadığı evin balkonundan atlayarak yaşamını yitirdiğini'' bildirdi.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, ''Muş Milletvekilimiz Sayın Sırrı Sakık'ın oğlu Sidar Sakık, içine girdiği bir bunalım neticesinde bu sabah babasıyla birlikte yaşadığı evin balkonundan atlayarak yaşamını yitirmiştir. Sidar Sakık'ın ölümüne dair bazı haber sitelerinde yer alan iddialar gerçek dışıdır'' ifadeleri kullanıldı.

"OĞLUM YAPMA..."
Habertürk'ten İnan Gedik'in edindiği bilgiye göre :Sırrı Sakık akşam saatlerinde BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile birlikte sohbet ediyordu. Saat 01.30 sıralarında Önder'in evden ayrıldığı sırada Sidar Sakık eve geldi. Bir süre babasıyla tartışan Sidar, daha sonra içeri girdi. Bir bağırtı duyulması üzerine Sırrı Sakık balkona doğru koştu. Oğlunun intİhar etmek üzere olduğunu gören Sırrı Sakık, "Oğlum yapma" diyerek Sidar'ı engellemeye çalışsa da başarılı olamadı.

17906410.jpg