BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,85
ALTIN 2.513,68
HABER /  SEÇİM

BDP'li Sakık'ın kardeşi Erdoğan'a 9 bin lira bağışladı

Ağrı'nın BDP'li belediye başkanı Sırrı Sakık'ın kardeşi Namık Sakık, Erdoğan'ın hesabına 9 bin lira yatırdı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan’a bir destek de BDP’li Sırrı Sakık’ın kardeşinden geldi. Erdoğan’ın bağış hesabına 9 bin lira yatıran Namık Sakık, “Faili meçhulleri durdurdu. Kürtlerle Türkleri bir araya getiriyor. Eleştiriler vicdansızlık” dedi.

BU ADAMLA GÜN YÜZÜ GÖRDÜK 

Star gazetesinin haberine göre, 2002 yılında Ak Parti saflarına geçtiğini belirten Namık Sakık, “Tayyip’çiyim ben. Bu adamın gelişiyle gün yüzü gördük. Ama HDP’de insanlar kan üzerinden, şiddet üzerinden siyaset yapıp köşe başlarına oturmakta. Bu ülkenin geleceği Tayyip Erdoğan’a bağlı. O olmadan bu işin olmayacağına inanıyorum. Ben üzüm yemek istiyorum, bağcıyı dövmek istemiyorum. Uçak biletimi aldım, ayın 26’sında Muş’a gideceğim. Cumhurbaşkanı adayımız için çalışacağım” dedi.

ERDOĞAN'A HAYRANIM

Başbakan Erdoğan’a yönelik eleştirilerin haksız olduğunu ifade eden Sakık, “Vicdansızlıktır. Bu insan faili meçhulleri durdurdu, bize her konuda yardımcı oldu. Kürtleri-Türkleri bir araya getiriyor. 2002 yılına kadar benim ağabeyim öldürüldü, çevremdeki birçok insan öldürüldü. Ensemizde namlu uçları, çetelerle uğraştık. Bu adam benim düşüncemi söyleyebiliyor. Hayranıyım. Bu ülkenin gelecek lideridir. Sağduyulu bütün Kürtlerin Erdoğan’a oy vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ben bunu Muş’ta söyleyeceğim” dedi.