BIST 8.723
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.239,52
HABER /  SEÇİM

BDP'den Ağrı seçimleri için seferberlik!

YSK'nın iptal ettiği ve Haziran'da tekrar yapılacak olan Ağrı seçimleri kıyasıya bir rekabete sahne olacak. BDP, il dışındaki seçmenleri için harekete geçti...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Yerel seçimlerin en tartışmalı illerinden olan Ağrı'da YSK'nın Haziran'da seçimleri yeniden yapılması kararı almasından sonra AK Parti ve BDP'de seferberlik ilan edildi. BDP'nin burun farkıyla kazandığı belediye seçimler AK Parti'nin itirazları sonucu çıkmaza girmiş ve YSK'dan iptal kararı gelmişti.

BDP'DEN SEÇMENLERİNE AĞRI İÇİN HAZİRAN ÇAĞRISI

AK Parti'nin Ağrı'da seçimler için harekete geçmesinden sonra BDP cephesi de teyakkuz haline geçti. Sırrı Sakık'ın adaylığında yarışacak olan BDP, il dışındaki seçmenleri için kampanya başlattı. Sosyal medya ve parti teşkilatları üzerinde Ağrı dışında olan seçmenlerine seslenen BDP seçim tarihinde Ağrı'ya dönüş çağrısı yaptı.

"GELİŞ GİDİŞ MASRAFLARI PARTİMİZ TARAFINDAN KARŞILANACAK"

Seçmen kütüğü Ağrı'da olmasına karşın çalışmak için Batı illerine giden, öğrenci olduğu için il dışında olan ve yaylalara çıkan seçmenlere seslenen BDP, Haziran'da yenilenecek seçimler için "dönüş" çağrısı yaptı. Ağrı seçimleri için Halkla İlişkiler Masası kuran BDP il dışından gelecek seçmenlerin geliş gidiş masraflarını karşılayacağını duyurdu.

bnbcr2ecuaascjr.jpg