BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Sırrı Sakık'ın oğlu eşini fena dövdü!

BDP Muş Milletvekili'nin oğlu, yeni evlendiği eşini...

Abone ol

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık’ın oğlu Heval Sakık 3 ay önce evlendiği karısını dövdü. Soluğu karakolda alan Fatma Sakık eşinden şikayetçi olarak can güvenliğinin bulunmadığı söyledi.

Sakık çiftinin kavgası 8 Haziran, saat 23.00’te meydana geldi. Fatma Sakık’ın iddiasına göre, ekran-resmi-2012-06-18,-9.52.04-am.pngHeval Sakık arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra eve döndü. İkili arasında tartışma çıktı. Fatma Sakık, “Alkollüsün, şimdi uyu yarın konuşuruz” dedi. Heval Sakık ise Fatma Sakık’ın üzerine yürüyüp vurdu. Heval Sakık evden ayrıldıktan sonra Fatma Sakık Yıldızevler Karakolu’na gitti.

BOŞANMAK İSTİYORUM, ŞİKAYETÇİYİM

Hürriyet gazetesinin haberine göre, eşiyle üç aydır evli olduğunu ve üç kez dayak yediğini anlatan Fatma Sakık, şöyle ifade verdi: “Kendimi savunmak için ellerini tırmaladım. Bunun üzerine gitti. Nerede olduğunu bilmiyorum. Boşanmak istiyorum. Uzaklaştırma ve koruma tedbiri de istiyorum. Şikayetçiyim.” Fatma Sakık ifadesinin ardından rapor almak için Ulus Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Fatma Sakık’ın çenesi, sol kolu ve sağ omzunda darp izleri meydana geldiği tespit edildi. Yeniden karakola getirilen Fatma Sakık, eve dönmek istemediğini, can güvenliğinin bulunmadığı için koruma altına alınmasını istedi.

HENÜZ İFADE VERMEDİ

Olay sonrası Heval Sakık ifadeye çağırıldı ancak henüz ifade vermediği öğrenildi. Olaya ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.