BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.493,32
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

BBP'li Şenlileri isyan ettiren düzen!

BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, devlet hazinesinden birkaç partinin yararlanmasını eleştirdi.

Abone ol

BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, "Devlet hazinesinden aldıkları trilyonlarla siyaset yapanlarla eşit ve adil olmayan şartlarda mücadele etmek zorundayız" dedi.

Şenliler, Yozgat'ta düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, BBP'nin milliyetçi, maneviyatçı hür teşebbüsü benimseyen, rekabete dayalı piyasa ekonomisinden yana olan, temel insan hak ve hürriyetlerine saygılı, sivil ve katılımcı demokrasiyi savunan bir siyasi parti olduğunu söyledi.

Kamuoyuna seslerini duyuramadıklarını ifade eden Şenliler, "Türkiye'deki ulusal televizyon kanallarında bana 15 dakikalık süre verseler, seçime 45 gün var biz iktidara geliriz. İddia ediyorum, BBP yüzde 40'larla iktidardır. Buyurun denemesi bedava, bana bu şans verilirse biz iktidardayız. Bugünkü siyasi iktidar kendi medyasını oluşturmuştur. Değerli basın mensubu arkadaşlarım bizim sesimiz, soluğumuz olun" diye konuştu.

Siyasetin iyiyi, güzeli, doğruyu teşvik etmek, kötüyü, çirkini, yanlışı engellemek için uygulanan yol yöntem olduğunu vurgulayan Şenliler, konuşmasını söyle sürdürdü:

"BBP, anayasal düzen içinde hareket eden, mevcut sisteme alternatif bir siyasi harekettir. BBP tekdüze ve her şeye karşı olan değil, yanlışa yanlış diyen ve var gücü ile eleştiren doğru olanı da destekleyen bir siyasal partidir. BBP Türkiye'yi önce bölgesinde, sonra dünya devletler arenasında lider ülke yapacak bir tecrübeyi, lideri, ideali ve kadroları ile temsil eden hareketin adıdır.

Sürekli güncelleşen bir antivirüs programı gibi, bu ülkenin geçmiş ve geleceğini inancını, atılımlarını, lehinde veya aleyhine gelişen ya da gelişebilecek çıkar ve riskleri koruyan ve kollayan bir duruşu temsil ediyoruz."

Siyasetin var oluş nedeninin insan olduğunu bildiren Şenliler, vatandaşın ihtiyaç ve isteklerinin karşılanmasını hedefleyen bir anlayışla, bu ülkede yaşayan insanların, her şeyin en iyisini hak ettiğine inandıklarını vurguladı BBP Genel Başkan Yardımcısı Şenliler, "Bu siyasi mücadelede, milletin onurunu koruyarak yürümek, hiçbir kirliliğe ve suistimale bulaşmadan ayakta kalmak, aziz milletimizin ve güzel ülkemizin çıkar ve maslahatları istikametinde siyaset yapmak büyük bir erdemdir. İşte bu erdemi Türk siyasi hayatında en güzel şekilde temsil eden siyasi kurum Büyük Birlik Partisidir" dedi. Taraflı, tarafsız herkesin "BBP'nin yürüttüğü temiz ve kararlı mücadelesiyle Türk milleti nazarında en büyük siyasi alternatif olduğu" konusunda hemfikir olduğunu savunan Şenliler, "Biz insanlarımızın vergileri ile oluşan devlet hazinesinden aldıkları trilyonlarla siyaset yapanlarla eşit ve adil olmayan şartlarda mücadele etmek zorundayız" diye konuştu.