BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

BBP'den HDP'ye yanıt: Alçaklık, şerefsizlik!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, HDP'ye yapılan bıçaklı saldırının partisiyle ilişkilendirilmesine çok sert tepki gösterdi.

Abone ol

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, geçtiğimiz günlerde HDP yöneticisine saldırıyı gerçekleştiren kişinin BBP ile ilişkilendirilmeye çalışılmasını sert bir dil ile eleştridi.

Destici, "Burada da kırık kafaların bu hadiseyi de camiamızla, partimizle ya da partimizin gönül bağı içerisinde olduğu bazı kuruluşlarla ilişkilendirme çabalarını görmekteyiz. Bunu kınıyorum. Bunun alçaklık, adilik ve şerefsizlik olduğunu buradan ifade ediyorum" dedi.

ŞİDDETE KARŞIYIZ

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Güvenpark’ta iş kazaları ve ilgili basın açıklaması yaptı. Maden işçilerinin de hazır bulunduğu toplantıda Destici, HDP’ye yapılan saldırının BBP ile ilişkilendirilmesine sert çıktı.

Destici, "Şiddet kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın buna karşı olduğumuzu net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Burada da kırık kafaların bu hadiseyi de camiamızla, partimizle ya da partimizin gönül bağı içerisinde olduğu bazı kuruluşlarla ilişkilendirme çabalarını görmekteyiz. Bunu kınıyorum. Bunun alçaklık, adilik ve şerefsizlik olduğunu buradan ifade ediyorum" diye konuştu.

PKK RÜZGAR EKERSE FIRTINA BİÇER

''Bu adiliği yapanları uyarıyorum'' diye devam eden Destici, "BBP bu ülkenin birliği, beraberliği için yola çıktı. PKK ve onun siyasi uzantıları rüzgar ektiklerinde fırtına biçeceklerini bilseler de şiddete devam etmiş olsalar da biz asla provokasyonlara gelmeyeceğiz. Bu kırık kafalar 12 Eylül öncesi hezeyanlarını burada da sürdürmektedirler" ifadelerini kullandı.