BIST 8.988
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.277,21
HABER /  DÜNYA

BBP’DEN BATAKLIĞA HASTANE YAPILDIĞI İDDİASI

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, Karacabey Devlet Hastanesi’nin bataklık üzerine yapıldığını iddia etti. <br/>Karacabey ilç...

Abone ol

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, Karacabey Devlet Hastanesi’nin bataklık üzerine yapıldığını iddia etti.
Karacabey ilçesinde parti teşkilatıyla buluşan Ünsal, daha sonra Soğan Pazarı’nın karşısında yapımı süren 200 yataklı Devlet Hastanesi inşaatını inceledi. Hastanenin bataklık üzerine yapıldığını söyleyen Ünsal, "Çünkü etrafa baktığımız zaman tamamen bataklık. Özellikle yağmurlu havalarda etrafı bataklık haline dönüşecek. Bir tarafta pazar, bir tarafta bataklık, sivrisinek ve fabrikalardan gelen atıklar. Yağmurlu ve sıcak havalarda insan sağlığı açısından ileride sıkıntılar doğması kaçınılmaz" dedi.
BBP İlçe Başkanı İzzet Toprak da, Karacabey’in bir hastaneye ihtiyacı olduğunu belirterek, "Ancak halk şu sorulara cevap bekliyor: Karacabey’de hastane yapılacak başka yer yok muydu? Hastane yapılan yerin yanı çöplük, burası ne olacak? Kışın ve yağmurlu havalarda bataklık olan hastane bölgesinin alt yapısı ne olacak? Yanında fabrikaların olduğu bir hastane ne kadar temiz olabilir? 2003 yılında yapılan B Blok diye bilenen Devlet Hastanesi iptal mi olacak? B bloktaki odaları tefriş eden iş adamlarımızın emekleri boşa mı gidecek? B blok iptal olursa yerine ne yapılacak? 10 yılda halkın parasıyla zorla yapılan hastanenin 10 yıl sonra tekrar başka yere yapılması gündeme gelebilir. Ülkemiz bu kadar zengin değil" diye konuştu.
(İHA)