BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.279,52
HABER /  GÜNCEL

BBP'de çatlak büyüyor! O isimden çok sert sözler...

BBP'nin kurucularından rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşı, BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur, AK Parti ile ittifaka yönelik çok sert bir bildiri yayınladı.

Abone ol

BBP'de AK Parti listesinde sadece Genel Başkan Mustafa Destici'nin seçilecek yere konulmasıyla ilgili sıkıntı tam olarak aşılamamışken, şimdi de partinin en etkili isimlerinden, ülkücü camianın ideologlarından Hakkı Öznur açıktan bayrak açtı. BBP'nin kurucularından şimdiki BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur, cumhur ittifakını adeta topa tuttu.

Milli Gazete’nin haberine göre, Hakkı Öznur, yayınladığı Adalet ve Demokrasi Beyannamesi'yle BBP'nin de içinde yer aldığı cumhur ittifakına karşı çıktı. "Ülkücülerin iradesine kimse ipotek koyamaz” diyen Hakkı Öznur, “Tek adam, tek parti rejimine, AKP despotizmine karşı çıkan mazlumların, ezilenlerin, zulme uğrayanların sesi ve umudu olan ülkücüler; muktedirlere, zulmedenlere oy vermez, destek vermez! Ve onlarla işbirliği yapmaz” ifadelerini kullandı. 

OHAL'siz, KHK'sız, baskısız, yasaksız bir Türkiye için AK Parti rejimine karşı çıkmaya devam edeceklerini savunan Hakkı Öznur, “Saray, Balgat, Yenimahalle üçlüsünün ülkücü hareket üzerindeki kirli karanlık oyunlarını, kumpaslarını 24 Haziran'da sandıklara gömeceğiz” dedi.