BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.436,11
HABER /  GÜNCEL

BBP Osmaniyede seçim yarışına Gümüşle girdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Osmaniye İl Başkanı Ahmet Kara, belediye başkan adaylarının İsmail Gümüş olduğunu açıkladı.

Abone ol


Öğretmenevi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Ahmet Kara İsmail Gümüş'ü seçme nedenlerini açıkladı.

"Bizler, Türk siyaset harcının çimentosuyuz. Osmaniye için, yaşadığımız beldenin insanca yaşanabilir bir şehir olması için çalışıyor ve proje üretiyoruz. İşbaşına geldiğimizde, şeffaf ve temiz toplum anlayışını hakim kılacağız. Tüm bu güzelliklerin Osmaniye'mizde yaşanması ve yaşatılması için de başkan adayımız olarak değerli eğitimci. sosyal bilimci İsmail Gümüş'ü adayımız olarak açıklıyoruz" dedi.

Belediyeciliğin sadece çöp toplamak, yol yapmak, kaldırım düzenlemek olmadığını ve halkın rahat yaşamasını sağlamak, yaşamını kolaylaştırmak olduğunu ifade eden Gümüş, şunları söyledi:

"Siyaset yolculuğumuzun her adımında ilkeli, seviyeli, yapıcı, dürüst tutumumuzdan taviz vermeden insanları anlamaya toplum menfaatini her şeyin üstünde tutarak iyiyi, doğruyu, güzeli, faydalıyı bulmaya gayret edeceğiz. Kenti birlikte yönetebilmenin, tüm safhaları halkla paylaşarak yolsuzluğu sıfırlamanın, herkesin bireysel olarak kazanabilmesinin, toplumsal kalkınmaya ulaşabilmenin, belediye bütçesinin oluşturduğu kârın eşit paylaşımının, modern bir kentte tok yaşayabilmenin, kısacası tüm renklerin kenetlendiği, bir büyük aile olmanın zamanının geldiğine inanıyoruz."

Başkan Adayı İsmail Gümüş de, Osmaniye'nin trafik, ulaşım ve su sorunu, hayat pahalılığı, genel temizliği, hava kirliliği, plansız yapılaşma, çöp, asayiş ve can güvenliği, gecekondulaşma, kanalizasyon, park ve yeşil alanların yetersizliği, göç ve kalabalık gibi sorunlarını göz önüne alarak 130 ayrı proje hazırladığını ifade etti.

"Halka içilebilir sağlıklı su, yaşanabilir çevre, temiz toplum ve temiz-ucuz belediye hizmeti sunamayan güruh yerine namuslu, ilkeli, onurlu, sorumlu mert, samimi ve dürüst kadro ile karşınıza çıkıyoruz ve diyoruz ki; Yaşanabilir bir Osmaniye için İsmail Gümüş ile el ele Büyük Birliğe" şeklinde konuştu.