BIST 9.454
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,02
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

BBP lideri Topçu’dan teröre lanet

BBP lideri Yalçın Topçu, Hakkari'de şehit düşen askerlerden uzman çavuş Ömer Kara'nın cenazesine katıldı.

Abone ol

Hakkari’de şehit olan askerlerin acısı Türkiye’yi sarstı. BBP lideri Yalçın Topçu da Mersin’de şehit uzman çavuş Ömer Kara’nın cenaze törenine katılarak terörü lanetledi.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, Mersin İl Başkanı Kaptan Kartal, Adana İl Başkanı Ahmet Şahin’in ve il yöneticilerinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir grup ile Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki çatışmada 8 askerin şehit olması ardından, bölgeye giderken aracın mayına basması sonucu şehit düşen uzman çavuş Ömer Kara'nın Mersin Tarsus'taki baba ocağındaki cenaze ve defin törenine katıldı.

Şehit Ömer Kara'nın cenazesi gözyaşları arasında Hacıhamzalı Köyü'ne getirildi. Burada okul içinde şehidin cenazesi ailesine gösterildikten sonra okulun bahçesindeki katafalka konuldu.

Yağmur altında Mersin Müftüsü Niyazi Ersoy'un cenaze namazını kıldırmasının ardından cenaze top arabası ile köy mezarlığına götürüldü.

Şehit uzman çavuşun dedesi, annesi Elmas Kara Şehidimizin babası Mehmet Kara ve ağabeyi Ramazan Kara’yı ziyaret eden Yalçın Topçu onları teskin etti…