BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.434,45
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

BBP lideri Destici'den 1 Kasım seçimi açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir'de düzenlenen basın toplantısında konuştu. Destici, burada BBP'nin seçim beyannamesindeki vaatler hakkında açıklama yaptı.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Eskişehir milletvekili adayları ile bir otelde düzenlediği basın toplantısında, son dönemde ülkede yaşanan terör saldırılarını kınadığını dile getirerek, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ise sabır dileğinde bulundu

Destici, "BBP her zaman doğruyu söyleyen, doğruyu yapan ve doğrunun yanında duran bir partidir" dedi.

"BBP DOĞRUNUN YANINDA OLAN PARTİDİR"

Partisinin 23 yıllık temiz mazisi ve kadroları ile milletin ve memleketin tüm problemlerini çözebilecek bir seçim beyannamesi hazırladığını anlatan Mustafa Destici, "Tercih her zamanki gibi milletindir. BBP her zaman doğruyu söyleyen, doğruyu yapan ve doğrunun yanında duran bir siyasi partidir. Bedeli de ne olursa olsun yanlışın karşısında durmuş tek siyasi harekettir" diye konuştu. 

"HER KESİMİN SESİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Destici, imkansızlıklar içerisinde siyaset yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, şöyle devam etti: 

"Çok zor şartlarda siyaset yapıyoruz. Ülkemize, milletimize, devletimize ve Türk İslam coğrafyasındaki kardeşlerimize hizmet etmeye, yoksulların, fakirlerin, gelir dağılımından payını alamayanların, terör mağdurlarının, şehit yakınlarımızın, emeklilerimizin, taşeron işçilerimizin, esnafımızın, sanayicimizin ve her kesimin sesi olmaya çalışıyoruz." 

Partisinin seçim beyannamesindeki vaatleri hakkında bilgi veren Mustafa Destici, 1 Kasım'da yapılacak Milletvekili Genel Seçiminin ülke ve millet için hayırlı olmasını da temenni etti.