BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.436,60
HABER /  POLİTİKA

BBP İstanbul adayını açıkladı

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı.

Abone ol

Yazıcıoğlu, Beykoz Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada İstanbul Büyükşehir ve Beykoz Belediye başkan adaylarını açıkladı.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu 29 Mart'taki yerel seçimlerde partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Cevdet Tellioğlu, Beykoz Belediye Başkan Adayının da Özer Güneş olduğunu söyledi.

ÜLKEYİ ÖLEN ÇOCUKLARIN DEDELERİ SATTI

Muhsin Yazıcıoğlu yaptığı konuşmada ülkenin sürekli ''bölünük kılınmaya, çatışma kültürüyle yönetilmeye çalışıldığını'' savundu. ''Bu nereden geliyor? Sadece ülkemizden mi geliyor? Şu Orta Doğu'ya bakın. İsrail'in etrafında hiç huzur görüyor musunuz? Hayır. Çünkü onlar çevrelerinde hep istikrarsızlık istediler'' diye konuştu.

''Filistin topraklarında bu acıları çeken çocukların dedeleri, hileli senet yoluyla örtülü olarak o toprakları sattılar. Orada bir çiftlik kuruldu'' diyen Yazıcıoğlu, 42 yılda İsrail diye bir devletin inşa edildiğini ve o tarihten beri o coğrafyada huzur olmadığını savundu.

PKK'NIN ARKASINDAKİ ÜLKELER

''Bugün de iddia ediyorum ki PKK'nın arkasında Amerika, İsrail, İngiliz servisleri vardır'' diyen Yazıcıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Çünkü Irak'ın kuzeyinde de aynı İsrail benzeri bir kukla devlet kurmak istiyorlar. Bütün bu programlar planlandığı şekilde uygulanıyor. İsrail, çağımızı utandıracak en vahşi katliamlardan birini icra ediyor. Bu programların hepsi planlı. Tüm Beykozlular adına, Türk milletinin bireyi olarak İsrail'i şiddetle kınıyorum. Bugün Orta Doğu'da akan kanın altında yatan, bir dünya hakimiyeti arzusudur ve onunla birleşen dünya hakimiyeti idareleridir. Bu arzunun kana boğduğu Orta Doğu'da sözde demokrasi getirmek, sözde insan hakları getirmek iddiasıyla Amerika bu çağda Afganistan'da, Irak'ta işgaller gerçekleştirdi.''