BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

BBP de 'Cumhur İttifakı'na girdi! İşte son açıklamalar...

AK Parti ile MHP'nin kurduğu 'cumhur ittifakı'nın üçüncü ortağı BBP oldu... BBP, AK Parti listelerinden seçime girecek...

Abone ol

CUMHUR İttifakı'nın üçüncü ortağı Büyük Birlik partisi oldu... AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Büyük Birlik Partisi'nin 24 Haziran seçimlerine AK Parti listesinden gireceğini açıkladı. BBP Genel Sekreteri Tunç da "BBP, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti listelerinden seçime girecek" dedi. Böylece MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dediği oldu...

BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelen AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Büyük Birlik Partisi'nin 24 Haziran seçimlerine AK Parti listelerinden gireceği açıkladı. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ile birlikte kameraların karşısına geçen BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Seçime AK Parti listesinden gireceğiz" dedi.

"SEÇİME AK PARTİ LİSTELERİNDEN GİRECEĞİZ"...  Üzeyir Tunç açıklamasına şöyle devam etti: "Kurullarımız AK Parti listelerinden seçime girme kararı verdi. Biz de bu kararı AK Parti'ye ilettik. Uygun karşıladılar, seçime AK Parti listelerinden gireceğiz."

MİLLETİN TA KENDİSİYİZ... AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ise açıklamasında, "Cumhur İttifakı bu miletin ta kendisidir. Bu ittifakın lideri de milletin adamı milletin adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

BAŞLAMADAN KRİZE BOĞULDULAR... CHP-İYİ Parti-Saadet-DP ittifakı hakkında konuşan Mahir Ünal, "Dün itibarıyla basına yansıyan ittifak söylentilerinin bugün başlamadan krizlere boğulduğunu gördük. Bir ittifakın gerçek anlamda mutabakat olabilmesi için toplumsal ve siyasal desteği olması gerekir. Milletin gözü önünde cereyan etmeyen ittifaklar ancak bir pazarlık ve masa başı tezgah olarak değerlendirilir. Kişisel hesaplarını görme peşinde olan sözde siyasetçilerin yaptıkları pazarlıkları siyasi ahlakın bir parçası olarak görmüyoruz. Cumhur İttifakı bu miletin ta kendisidir. Bu ittifakın lideri de milletin adamı milletin adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.