BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,94
ALTIN 2.426,15
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

'BBP 12 Haziran'da sürpriz yapacak'

BBP Genel Başkan Yardımcısı Efe'ye göre 12 Haziran'ın sürpriz partisi BBP olacak

Abone ol
BBP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, ''BBP olarak duruşumuzla, kararlılığımızla, milletimizden alacağımız destekle sürpriz parti olacağız'' dedi.

Efe, partisinin Aydın İl Başkanlığında düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, siyasi partiler için kaçınılmaz olan seçimler sonucunda birilerinin iktidar, birilerinin ise muhalefet olacağını söyledi.

Şu ana kadar ülkeyi yöneten siyasi partilerin, yüzlerce vaatte bulunduğunu; ancak bunların yüzde 10'unu yapabildiğini öne süren Efe, şöyle konuştu:

''Siyasi partiler, maalesef kendi iktidarlarını güçlendirmek için ellerinden geleni yapmışlardır. Buradan millete şikayette bulunuyoruz. Bugün, iktidar partisi ve Tayyip Erdoğan, tek başına iktidarını perçinleştirme gayreti içindedir. Onlar usta olma gayreti içerisindeler. Dönüp yaptıklarına bakıldığında, daha çırak bile olmadılar. Artık bu milletin, iktidarın kadrolarına güveni yok. BBP olarak duruşumuzla, kararlılığımızla, milletimizden alacağımız destekle sürpriz parti olacağız.''

Konuşmanın ardından, BBP Aydın Milletvekili adayları Ali İhsan Yılmaz, Abdülbaki Bozdemir, Fatma Tabak, Yılmaz Mıcır, Cengiz Denek, Erkan Dinççoban ve Hüseyin Akgün kendilerini tanıttı.