BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

BBC Türkçe sayfası yenilendi

BBC Türkçe sayfası değişti. Haber sayfalarına cep telefonunuz, tabletiniz veya masaüstü bilgisayarınızdan ulaştığınızda, daha 'kullanıcı odaklı' bir siteyle karşılaşacağınızı umuyoruz.

Abone ol

BBC Türkçe sayfası değişti.

Amacımız siz okurlarımıza, izleyicilerimize, yaşam tarzınıza ve teknolojik seçimlerinize en uygun şekilde, en iyi BBC gazeteciliğini ulaştırmak.

Yeni sayfamız "esnek web tasarımı"yla hazırlandı. Artık BBC Türkçe sayfası cep ve masaüstü olarak farklı bir görünüm taşımayacak. Kullandığınız cihazın yetenekleri ve internete bağlanma hızınızla uyumlu bir sayfa olacak.

Haber sayfalarına cep telefonunuz, tabletiniz veya masaüstü bilgisayarınızdan ulaştığınızda, daha kullanıcı odaklı bir siteyle karşılaşacağınızı umuyoruz.

Peki bunu niye yaptık?

Esnek tasarımlı internet sayfaları, taşınabilir cihazlarda daha iyi sonuçlar veriyor ve daha hızlı yükleniyor. Gelecekte içeriğimize daha başka özellikler eklemeye ve sayfamızı geliştirmeye devam edeceğiz.

Görece eski cihazları kullananlar BBC Türkçe'nin ana içeriğine yine hızla ulaşabilecek; yeni cihazlar ise daha keyifli bir kullanım sağlayacak.

Windows Media Player gibi eski teknolojiler artık desteklenmeyecek ama cihazlarınız sesli ve görsel içeriğimizi farklı yollarla size ulaştırmaya devam edecek.

Eski sayfamızdan yeni sayfamıza geçiş sürecimiz henüz tamamlanmış değil.

Eğer sayfamızın içeriğine erişmekte zorluk çekiyorsanız veya önerilerinizi bize ulaştırmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişim kurun.