BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.434,45
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Bazen bahar bir kitapla gelir

Babıali Kültür Yayıncılığından, ilkbaharla birlikte hayatımıza yeni anlamlar katacak, düşünceleri sarsacak, duygu dünyamızda yepyeni ve ulaşılmaz hisler uyandıracak yepyeni kitaplar vitrinlerde.

Abone ol


Babıali Kültür Yayıncılığından, ilkbaharla birlikte hayatımıza yeni anlamlar katacak, düşünceleri sarsacak, duygu dünyamızda yepyeni ve ulaşılmaz hisler uyandıracak yepyeni kitaplar vitrinlerde.


başliksiz-1.20140328094009.jpg

KAYIP KIZ
Hayat ile ölüm arasındaki sıra dışı seçim… Andrea Kane’den insanın soluğunu kesecek gerilim ve romantizmin harmanlandığı bir başyapıt

başliksiz-2.20140328094018.jpg

HIRSIZ
Kendiniz de dahil hiç kimseye güvenemeyecekseniz nasıl yaşarsınız?
Korkuda kayboluş bir ülkede, Rusya’da dedektiflik yapan Alexi Korolev duygal cehennemden nasıl kurtulacak?
William Ryan okuyucuyu çarpıcı bir macera için öce yolculuğa hazırlıyor sonra da bu yolculuğa çıkarıyor. 1936 yılı Rusya’sının sokaklarında ardınızda şüpheli bir solukla dolaşacaksınız.

başliksiz-3.20140328094027.jpg

ANLIYORUM AMA KONUŞAMIYORUM
Yıllardır ülkemizde uygulanan İngilizce öğrenimine sil baştan ve yepyeni bir bakış açısı. Bir yabancı dili öğrenmek, anlamak ve konuşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Uzun yıllar İngilizce öğretmenliği yapan Yazarımız Salih Uyan, İngilizce anlamayı, öğrenmeyi ve sonrasında konuşmayı kökten değiştirecek kitabıyla bahara ve yaza damgasını vuracak. Anlamayı öğrenmenin yolu nereden geçer? Anlamayı öğrendikten sonra bir dili nasıl konuşuruz? Salih Uyan, “Nasıl öğreneceğiz şu İngilizceyi?” diye soranlara şaşırtıcı ve bir o kadar da kolay ingilizce öğrenme ve konuşma yöntemleri sunuyor. Konunun uzmanlarının, eğitimcilerin, Üniversitelerin ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın tavsiye ettiği ANLIYORUM AMA KONUŞAMIYORUM kitabıyla öğrendiklerimizi kolayca uygulayabileceğiz.

başliksiz-5.20140328094035.jpg

LÂ KIŞI
“Kayboluşlar çağı… Her şey geçen zamanda kaldı sanılıyor. Nasıl da mâsum bir aldanış… Geçmişte unuttuğumuzu düşündüğümüz bir saniyelik bir bakış, bin yıl yaşasaydık, bin yıl sonra karşımıza çıkardı. “Andolsun kaleme ve satır satır yazdıklarına…” ve benden önde giden alın yazıma…” Yazarımız Ali Ulurasba, Lâ Kışı’yla her sabah bir kıyametin yaşandığı ve bu kıyamet yaşanırken her gün yeni bir doğuma hayretimizle şahitlik ettiğimiz dünyaya, insana, geçmişe ve geleceğe, hatta ölüm sonrasına kışkırtıcı aforizmalarla yepyeni bir bakış açısı getiriyor.