BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,75
ALTIN 2.493,59
HABER /  GÜNCEL

Üniversite öğrencileri birbirine girdi yaralı var

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Bir öğrenci bacağından yaralandı.

Abone ol

BOLU Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada, bir öğrenci bacağından yaralandı.

Polis biber gazı kullanarak kavgaya karışanları ayırırken, öğrenciler gazdan etkilendi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde karşıt görüşlü iki öğrenci grubu bugün öğle saatlerinde aktivite merkezinin önünde basın açıklaması yapmak istedi.

Eğitim Fakültesi'nin önünde öğrenciler karşı karşıya gelirken, birbirlerine taş ve sopalarla saldırdılar. Öğrenciler süs havuzunun etrafındaki taşları kırarak birbirlerine attılar. Çevik Kuvvet ekipleri olay yerine gelerek öğrencilere biber gazıyla müdahale etti.

Polisler iki öğrenci grubunun arasında barikat kurdu. Bacağına taş gelen bir öğrenci ile biber gazından etkilenen bir öğrenciye 112 Acil Servis ekibi müdahale etti.

buyuk.20140310161155.jpg

Gazdan etkilenen öğrenciler birbirlerinin gözüne süt döktüler. Her iki öğrenci grubu bekleyişlerine devam ederken, polis öğrenciler arasında durarak geniş güvenlik önlemleri aldı.