BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,20
HABER /  GÜNCEL

Bayramlaşmada asker yok!

Manisa'daki bayramlaşma töreninde uzun bir aradan sonra asker katılmadıl. Babüroğlu çifti şehir dışına çıkmış!

Abone ol

Manisa’daki genel bayramlaşma törenine 1'inci Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Naim Babüroğlu ile eşi Nimet Babüroğlu katılmadı. Babüroğlu çiftinin şehir dışında olduğu açıklandı.

Manisa’daki toplu bayramlaşma töreni öğretmenevinde yapıldı. Törene Vali Celalettin Güvenç, eşi Turan Güvenç, Belediye Başkanı AKP’li Bülent Kar, eşi Semra Kar, Manisa Milletvekilleri AKP'li Mehmet Çerçi, MHP'li Erkan Akçay, MHP'li Mustafa Enöz, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir ve daire müdürleri ile Manisalılar katıldı. Kent dışında olduğu açıklanan Tugay Komutanı Tuğgeneral Naim Babüroğlu ile eşi Nimet Babüroğlu ise törene katılmadı. 1'inci Er Eğitim Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı’ndan da hiçbir temsilci bayramlaşmada yer almadı. Vali Güvenç, “Komutan Babüroğlu Manisa dışında olunca askeri kanadın da törene katılmaması normal. Kırgınlığımız söz konusu değil” dedi. Törene, Manisa Ticaret Odası ve Ticaret Borsası ile esnaf ve sanatkarlar odalarından da yöneticilerin yerine sadece birkaç personelin katılması dikkati çekti.

Vali Güvenç, Belediye Başkanı Kar, Rektör Öncü ve İl Emniyet Müdürü Aydemir, daha sonra 0- 18 yaş arası 50, 0- 2 yaş arası 68 olmak üzere 118 çocuğun bulunduğu yetiştirme yurdunu ziyaret etti. Yurt çocuklarına gofret ve kağıt helva dağıtıldı. Protokol üyeleri miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Askeri yetkililerin de yetiştirme yurduna gelip çocukları ziyaret ettiği belirtildi.