BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,26
ALTIN 2.325,14
HABER /  DÜNYA

Bayramları zehir oldu

Başkent’te virajı alamayan otomobilin elektrik trafosuna çarpması sonucu aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi yaralandı. <br/>Edinilen ...

Abone ol

Başkent’te virajı alamayan otomobilin elektrik trafosuna çarpması sonucu aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Altındağ Orhan Kemal Caddesi’nde meydana geldi. Muhammed Yaşar Yumkaday yönetimindeki 06 GGY 33 plakalı otomobil, kurban kesimi dönüşünde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak yolun kenarında bulunan elektrik trafosuna çarptı. Kazada aynı aileden Meryem, Türkan, Alişan, Işılay, Mahmut, Samet, Ali ve Didem Yumkaday yaralandı. Aralarında çocukların da bulunduğu yaralılar, çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bu arada, kazanın korkusunu üzerinden atamayan bir çocuğun da ağladığı görüldü. Küçük çocuğu sağlık ekipleri ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücünün konuşmak istememesi ise dikkat çekti. Otomobil sürücüsü ve yakınları, bagajdaki kurban etlerini başka bir araca taşıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)