BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,32
HABER /  DÜNYA

Bayramın ikinci günü feci kaza: 4 ölü

Gaziantep’te tanker ve yolcu otobüsünün karıştığı kazada ilk belirlemelere göre en az 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. <...

Abone ol

Gaziantep’te tanker ve yolcu otobüsünün karıştığı kazada ilk belirlemelere göre en az 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Gaziantep Şanlıurfa karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre 80 FN 385 plakalı yolcu otobüsü ile aynı istikamete giden bir tanker çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre, 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan yaklaşık 13 kişi ise olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere taşındı. Kaza sonrası olay yerinde ise tam bir can pazarı yaşandı. Trafiğin yoğun olduğu bir saatte meydana gelen kaza nedeniyle yolda tıkanma meydana geldi. Olay yerine sevk edilen trafik ekipleri yolu açmak için büyük bir çaba sarf etti. Kaza yerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri otobüste sıkışan yaralıları çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Bu sırada Kazanın şiddetiyle otobüsten fırlayarak yol kenarına fırlayan şahısların cesetleri olay yerine getirilen cenaze araçlarındaki tabutlara konularak kaldırıldı.
Kazada ölü ve yaralı sayısının artabileceği tahmin ediliyor.
(İHA)