BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52
HABER /  GÜNCEL

Bayramda yola çıkacaklar dikkat!

Bu hafta hava nasıl olacak? Hangi bölgelerde kar yağışı bekleniyor? Bayramda yola çıkacaklar dikkat! İşte 5 günlük hava durumu...

Abone ol

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son yaptığı değerlendirmelerine göre, ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Artvin, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerler parçalı az bulutlu geçecek.

İç ve Doğu Anadolu'da yer yer buzlanma ve don olayı ile sabahın ilk saatlerinde Afyonkarahisar ve Eskişehir çevrelerinde sis görülecek.

Hava sıcaklığı İç Anadolu ile Orta ve Doğu Karadeniz'de 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

BAYRAMDA YOL ÇIKACAKLAR

Perşembe ve Cuma günü yurdun doğu kesimlerinde yağış görülmesi bekleniyor. Yağışların Doğu Anadolu Bölgesi'nin batısı ile Karadeniz Bölgesi'nin doğusunda yağmur şeklinde olması tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu'nun doğusu ile kuzey doğusunda ise yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Sıcaklıklar bu bölgelerde hissedilir derecede azalacak.

Cuma günü bayram tatili için yola çıkacaklara iyi haber var. Doğu bölgeler hariç yurdun büyük bölümünde havanın açık olması bekleniyor. Hava sıcaklığı İstanbul'da 18, Ankara'da 16, İzmir'de 25, Antalya'da 23 derece olacak.