BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.306,52
HABER /  GÜNCEL

Bayramda havamız fena bozacak

Türkiye, bayramda yeni bir yağışla havanın daha etkisine giriyor. İşte 5 günlük hava tahmin raporu;

Abone ol

Yağışlı havanın Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Samsun ve Ordu ile gece saatlerinden sonra Aydın, İzmir ve Muğla çevrelerinde etkili olacağı tahmin ediliyor.Yağışlar, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olacak.

Bayram öncesi Türkiye'nin büyük bir bölümü az bulutlu ve açık olurken, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Samsun ve Ordu ile gece saatlerinden sonra Aydın, İzmir ve Muğla çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığında ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, akşam saatlerinden sonra Karadeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Meteoroloji’den yapılan uyarıda da, yağışların Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, ilgililerin ve vatandaşların yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN
RAPORU İÇİN TIKLAYIN...

[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]


[PAGE]


[PAGE]