BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  GÜNCEL

Bayram trafiği bugün 27 Eylül İstanbul Kocaeli TEM son durum

Bayram trafiği yoğunluğu sürüyor. Bayram tatili dönüşünde İstanbul Kocaeli Düzce'de son yol durumu ne? Bayram trafiği son durum il il yoğunluk uyarıları haberimizde.

Abone ol

Bayram trafiği kabusa döndü.

Bayram trafiği İstanbul, Kocaeli, Düzce, Ankara, İzmir, Manisa, Çanakkale, Bolu, İzmit, Eskihisar, Topçular, Yalova'yı vurdu.

Bayram trafiği yoğun olduğu İstanbul, Kocaeli, Düzce, Ankara, İzmir, Manisa, Çanakkale, Bolu, İzmit, Eskihisar, Topçular, Yalova'da son durumu bilgileri ve yoğunluk haritaları haberimizde. 

Kurban Bayramı'nın son gününde evlerine dönen tatilciler nedeniyle TEM otoyolunun İstanbul yönünde akıcı yoğunluk gece saatlerinde de sürüyor.

Kurban Bayramı tatili için memleketlerine giden tatilcilerin dönüş yolculuğu bayramın son gününde de devam ediyor.

Gece saatlerinde yola çıkan tatilciler, otoyolun Sakarya kesiminde özellikle İstanbul istikametinde araç yoğunluğunun artmasına neden oldu.

Yoğunluk, otoyolun özellikle Arifiye-Sapanca kesiminde gerçekleşirken, trafikte herhangi bir aksama yaşanmıyor. D-100 karayolunda ise yoğunluk yaşanmıyor.

Trafik ekipleri, TEM otoyolu, D-100 ve D-650 karayollarında kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

BAYRAM TRAFİĞİ İSTANBUL-İZMİR-ANKARA SON DURUM

Kurban Bayramı'nın son gününde İzmir-Ankara ve İzmir-İstanbul arasındaki yollarda trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Dokuz güne çıkan bayram tatilini yakınlarının yanında geçirmek isteyen vatandaşların dönüşe geçmesiyle birçok yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

bayram-trafigi-izmir-bursa-son-yol-durumu.jpg

BAYRAM TRAFİĞİ BURSA SON DURUM 

İzmir-Bursa karayolundaki yoğunluktan dolayı Manisa'ya geç gelen yolcu otobüsleri, bu kentten başka yere gitmek isteyen vatandaşların yaklaşık 1 saat gecikmesine neden oldu.

İzmir'i Bursa ve İstanbul'a bağlayan karayolu üzerindeki Akhisar ilçesinde trafik durma noktasına geldi. Trafikte ilerlemekte zorlanan sürücüler, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yardımı ile yolculuklarına devam edebildi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri de trafiğin yoğun olduğu bölgelerde önlem aldı.

bayram-trafigi-izmir-ankara-son-durum.jpg


İzmir'i Ankara'ya bağlayan E-96 karayolu üzerindeki Turgutlu ve Salihli ilçelerinde de yoğunluktan dolayı uzun araç kuyrukları oluştu.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği ekipleri, ilçedeki ana kavşaklarda çalışmalar yaparak yolun sıkışan bölümlerini rahatlatmaya çalıştı.

Salihli Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Komiser Yaren Öztürk, belirli aralıklarla konuşlandırılan ekiplerin sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardığını, Ankara yönünden İzmir istikametine yoğunluğun sürdüğünü belirtti.

BAYRAM TRAFİĞİ TEM DÜZCE SON DURUM

Kurban Bayramı tatilini tamamlayarak evlerine dönüş yolculuğuna çıkanlar dolayısıyla TEM otoyolunun İstanbul yönünde akıcı yoğunluk devam ediyor.

Kurban Bayramı tatili için memleketlerine giden tatilcilerin dönüş yolculuğu bayramın son gününde de sürüyor. TEM otoyolu Düzce kesimi Gümüşova rampaları mevkisinde akıcı bir yoğunluk gözlenirken, zaman zaman meydana gelen maddi hasarlı kazalar ve araç arızaları nedeniyle trafikte aksamalar yaşanıyor.

Karayolları ve trafik ekipleri güzergahta sürekli ring halinde bulunurken, yoğunluğun gece saatlerinde sona ermesi bekleniyor.

bayram-trafigi-tem-izmit-kartepe-mevkii-yogunluk-uzun-kuyruklar-var.jpg

İZMİT KARTEPE MEVKİİ SON YOL DURUMU NE?

Kartepe ilçesinden İzmit Batı Kavşağı'na kadar olan yolda da uzun kuyrukların oluştuğu görüldü.

bayram-trafigi-son-durum-yogunluk-haritasi-istanbul-izmir-ankara-kocaeli-izmit-duzce.jpg

BANDIRMA İSKELESİ SON YOL DURUMU KİLOMETRELERCE KUYRUK VAR

Ege Bölgesi ve Edremit Körfezi'den dönüşe geçen ve deniz yolunu tercih eden tatilciler, Bandırma Feribot İskelesi'nde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Kurban Bayramı tatilinin son gününde dönen tatilcilerin araçları, Bandırma Feribot İskelesi'nde yoğunluğa yol açtı. İskele önünde kilometrelerce araç kuyrukları oluştu. İDO artan talebi, ek seferlerle karşılamaya çalışırken, İstanbul (Yenikapı)-Balıkesir (Bandırma) arasında bugün karşılıklı 8 deniz otobüsü ve 8 feribot olmak üzere toplam 16 sefer yapılacak. Bandırma'dan İstanbul'a sabah saat 09.45'te başlayan seferler, 03.00'e kadar devam edecek. Bu seferlerde yaklaşık 11 bin 600 yolcu ile 8 bin aracın taşınması bekleniyor.