BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,58

Bayram Otelleri ve Tatil

Malum önümüz Ramazan Bayramı ve bu bayram tatilinde de oteller tatil yapmak isteyenler için ilgi odağı olacak

Merhabalar,

Malum önümüz Ramazan Bayramı ve bu bayram tatilinde de oteller tatil yapmak isteyenler için ilgi odağı olacak. Ben bu bayram tatilimi hangi otelde tatil yaparak geçirsem,  hangi otel benim bütçeme daha uygun olur, bu otel mi olsa acaba, diyenler için bayram otelleri ve fırsatları yazı dizisi sizlerle. İşte o oteller;

  

AYDINBEY KING’S PALACE Antalya-Side-Evrenseki

KONUM

Evrenseki mevkiinde bulunan tesis Antalya havalimanına 60 km, Manavagata 15 km Antalya havalimanına 80 km mesafededir.

TESİS BİLGİLERİ

tercihini Side’den yana kullanan tatilcilerin hizmetindeki tesiste 700 kişilik açık ve kapalı alanlı restaurant, Osmanlı, Akdeniz ve Uzak Doğu A-la Carte restaurantları, türk hamamı, sauna, jakuz, , buhar odası , fitness center, masa tenisi, dart, beach volley, su topu, boccia, step, su jimnastiği, gündüz ve akşam animasyonları , mini klüp, aquapark , mini kütüphane, kasa, wireless, sahilde şezlong, minder, şemsiye, plaj havlusu gibi hizmetler verilmektedir.

ODA ÖZELLİKLERİ

Toplam 359 odası bulunan tesisin tüm odaların da uydu yayınlı tv, telefon, merkezi klima, küvet, saç kurutma makinesi, balkon bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

Denize sıfır konumda olan tesisin kendisine ait plajı içerisinde bulunan şezlong, şemsiye ve minder ücretsizdir.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Disco, Anfi Tiyatro, Oyun Odası, Masa Tenisi, Bilardo, Bowling, Basketbol, Dart, Su Voleybolu, Su Sporları, Full Animasyon, Çocuk Animasyonu, Full Spor Aktiviteleri mevcuttur.

ÇOCUK

Tesiste çocuklar için açık yüzme havuzu, mini club, kaydıraklı havuz, çocuk havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

    

LİMAK ARCADIA GOLF RESORT Antalya-Belek

OTEL KONUM

Yapım yılı 1995 olan, 90000 m2 arazi üzerine kurulu tesis Antalya merkeze 45 km, Belek'e 700 m, havalimanına 35 km mesafede olup, denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

444 odalı tesiste ana restaurant (Açık), ana restaurant (Kapalı), Wireless (kablosuz internet), Spa merkezi, kuaför, hamam, sauna, masaj, fitness center, tenis kortu ( Aydınlatmalı), tenis kortu (Aydınlatmasız), disco, oyun salonu, toplantı salonu, doktor, çamaşırhane hizmetleri bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesisin standart odasında merkezi klima, halı zemin, küvet, tv, telefon, minibar, kasa, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

300 m uzunluğundaki plaj mavi bayrak kategorisinde olup, iskele, minder, şezlong, Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve su kaydırağı bulunmaktadır.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Dalış okulu, bilardo, dart, masa tenisi, basketbol, plaj voleybolu, animasyon bulunmaktadır.

ÇOCUK

Çocuk havuzu, mini club, oyun parkı, bebek bakıcısı mevcuttur.

  

FAME RESIDENCE Antalya-Lara

OTEL KONUM

Kemerağzı Mevkii / Lara – Antalya Bölgesinde Bulunan Tesis Antalya Havaalanına 14 Km, Antalya Şehir Merkezine 16 Km Uzaklıkta Olup, denize sıfır mesafededir.

TESİS BİLGİLERİ

Toplam 442 Oda Mevcuttur(336 Standart, 4 Süit, 100 Aile, 4 Engelli, 2 Connection) .Tesisin Toplam 442 Odası Vardır. Ayrıca Tesiste Açık, Kapalı, Kaydıraklı Yüzme Havuzları, Açık Kapalı Ve Ala Carte Restaurantlar, Kapalı Disko, Oyun Odası, Sauna, Türk Hamamı, Masaj, Fitness Center, Fin Hamamı, Buhar Banyosu, Jakuzi, Terapi Center, Güzellik Merkezi, Kuaför, Kuru Temizleme, İnternet Köşesi, Taksi, Doktor, Alışveriş Merkezi, Market, Oda Servisi, Gündüz Ve Akşam Animasyonları, Havuz Oyunları, Çocuk Havuzu, Mini Club, Bebek Bakım Servisi, Oyun Salonu, Çocuk Animasyonu, Çocuk Parkı, Plaj Voleybolu, Masa Tenisi, Bilardo, Tenis Kortu, Raket, Top, Su Kayağı, Banana, Sörf, Jet Ski, Deniz Bisikleti, Katamaran, Parasailing, Futbol sahası, Toplantı Salonu, Konferans Salonu mevcuttur.

ODA ÖZELLİKLERİ

Odalarda Uydu Yayınlı TV, Merkezi Klima ( mevsim şartlarına göre ), Minibar ( su hariç ücretli ), Müzik Yayını, Kasa ( ücretli ), Banyo, Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Kara, Deniz Ve Bahçe Manzaralı Odalarda Balkon veya French Balkon Mevcuttur. Zemin Halıdır.

HAVUZ VE PLAJ

Açık(3900m2)–Kapalı(205m2)–Çocuk Yüzme Havuzumuz, 4 Kaydıraklı Havuz Bulunmaktadır. Kumlu Kısmen Çakıllı, Sığdan Derine 125 M Uzunluğunda, Soyunma Kabini Ve WC’si Bulunan Özel Plajı İle Hizmetinizdedir.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Tesiste Su Kaydırağı, Fitness Salonu, Tenis Kortları, Masa Tenisi, Plaj Voleybolu, Bulunmaktadır. Ayrıca Su Sporlarıyla(Su Kayağı, Banana, Sörf, Deniz Bisikleti, Jet-Ski, Katamaran, Parasailing) Hizmetinizdedir. Animasyon Ekibi, Gündüz Soft Animasyon, Akşam Showlar Ve Skeçler, Sahne, Havuz Oyunları, Disco Bulunmaktadır.

ÇOCUK

Çocuk Havuzu, Mini Club, Çocuk Animasyonu, Çocuk Parkı, Oyun Salonu İle Küçük Misafirlerinin hizmetindedir.

Tatil Şimdi Başlıyor

Tatili iple çekiyoruz, gerçek fiyatlar ve indirimler diyerek 2012 yaz sezonuna damgasını vuran online tur operatörü tatilstil çok kısa bir sürede tatilcilerin ilgi odağı olmayı başardı. “Tatil şimdi başlıyor” diyerek yola devam eden  tatilstil Bayram Fırsatları ve Otellerinde de hazırlamış olduğu paket programları tatilcilerin beğenisine sunuyor. Tatilstil Genel Müdürü Murat Bayındır; “bayram tatili için şimdiden  gelen yoğun talepler üzerine ben ve ekibim müşterilerimize en iyi fırsatları sunabilmek için ummalı bir çalışma içerisindeyiz.  Bu Bayram tatilinizi almadan önce mutlaka   sayfamızı ziyaret edin” dedi.  

Farklı otelleri sizlerin beğenisine sunmaya devam edeceğim.

Tatil tadında kalın.